2018 Guy Alımı
-
Arkadaşlar konu dışı ama size bir konuda danışmak istiyorum özel sektörde çalışıyordum bu ay işten çıktım sırf kurum sınavı için şimdi iyi bir firmadan iş teklifi geldi sizce kurum sınavını bekleme riskini göze aliyim mi ilan gelir mi
-
@gozde41 nacizane tavsiyem. Bence değerlendir kurum sınavı gelirse uykudan feragat ederek ders çalışabilirsin. Sınavı geçsek bile mülakat var. Süreç yaklaşık 6-7 ayı buluyor . Bu süre içinde bişeylerle uğraşmak bunlatmaz en azından.
-
@altaybozkırlı haklısın diger işe de bu yüzden girmiştim ama bilmiyorum çalışıyormusunuz özel sektör ölüm gibi uykudan feragat edilmiyor o işe girersem guy defterini kapatmam gerekiyor
-
@walrass06 tamam kusura bakmayın yanlış olmuş
-
@gozde41 çalışıyorum bende çok zor biliyorum ama bende öyle yapmayı düşünüyorum ilan gelirse
-
senaryo 1: birazdan kahvaltı filan sonra gazete faslı, bir bakar ki kendi adına ilan. 12’ye doğru ağbalı arar.
RTE- ya naci ne diyor bu çocuklar ? seçim var zaten sen niye açmadın ilanı?
NA- aa açmamış mıyım ? hay allah ! hemen açıyorum başkanım.
akşam twitterdan ilan, 2500 guy alıyoruz.senaryo 2: almadı.
-
@altaybozkırlı neyse biraz evde oturup ders çalşmak en iyisi kurum sınavından sonra iş ararız
-
@gozde41 ben de benzer durumdayim hocam.suan calismiyorum ama dun koklu bir sigorta sirketiyle is gorusmem oldu.eger olumlu donus alirsam baslayacagim ben.neden derseniz 27 yasindayim ce bu hafta 2 mulakatim oldu.biri turkiye finans biri de bahsettigim sigorta sirketi.ikisinin de uzerinde durdugu tek sey "guzel bir universiteden 2013 te mezun olmussun.ne yaptin bunca zaman?".tokat gibi geldi bana bu cumleyi farkli firmalardan 2 kez duymak..halihazirda sadece 2 yildir hazirlaniyor olsamda sirketler esasen mezuniyet tarihinizi baz aliyor.bu yuzden bi yerden baslamak lazim diye dusunuyorum(yeni mezunsaniz tabii derse asilin).27yasindayim ve ola ki guy kazanirsam ve mulakatta yine bu soru cikarsa karsima bu kez cevap verebilmek istiyorum...bu yuzden su sira bu iki kurumdan biri olumlu donus yaparsa,yarin gel dese giderim.
-
@marjinalfaydali ben 24 yaşındayım aslında haklısın bu yönden hiç düşünmedim ben
-
ArkadaşLar gidin çalışın tecrübe kazanın para kazanın kendi kendinize önce yeterli olun yoksa bu süreçten psikolojik açıdan sağ çıkamazsınız nereye kadar ananızın babanızın eline bakıcaksınız
-
@asyasy bizimde komsular boyle. Bugun gorup sorduyorlar yarin gorduklerinde tekrar. 1 gun icinde atanm ihtimalim var diye dusunuyorlar? Cahillik bu olsa gerek.
-
-
@altaybozkırlı arkadaşım ben bulamadım bizimle ilgili haberi internet üzerinden . Yardımcı olabilir misiniz
-
@bankacıkız haber yok zaten haber olması için baskı yapalım diyorum
-
Sabah verildi henüz ilan hemen haber olması zor ama bütün kanallara whatsapp dan yazalım görselle beraber Facede kpss a grubunda bir arkadaş bütün kanalların whatsapp ihbar hattını paylaştı
-
@altaybozkırlı evet aynen basta memurlar.nette sonra sosyal medyada bu gazete ilanini duyurmaliyiz
-
![0_1528186323930_sdadas.jpg](Yükleniyor 100%)
![0_1528186340942_sdadas.jpg](Yükleniyor 100%)
' İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bakanlığından 1 yılı aşkın süredir ilan bekliyor. Bugün SABAH gazetesinde yayımlanan ilanımız. Lütfen bize destek olun ve haber yapın'' yazabilirsiniz açıklamaya lütfen duyarlılık gösterelim mümkünse anne baba kardeş vs. Kimin numarası varsa yollayın
Kanallarıda k1 k2... Diye kaydederseniz kolaylık olur birine msjı atıp diğerlerine topluca iletebilirsiniz.Show Tv Whatsapp İhbar Hattı Telefon Numarası
0533 701 91 61Fox TV Fatih Portakal Haber Whatsapp İhbar Hattı Telefon Numarası
0542 370 45 45A Haber Whatsapp İhbar Hattı Telefon Numarası
0505 188 10 00Kanal D Whatsapp İhbar Hattı Telefon Numarası
0532 349 12 12Star TV Haber Whatsapp İhbar hattı Telefon Numarası
0542 800 80 80Habertürk Whatsapp İhbar Hattı Telefon Numarası
0538 379 53 06TGRT Haber Whatsapp İhbar Hattı Telefon Numarası
0 (546) 780 80 80ATV Haber Whatsapp ihbar iletişim telefon numarası
0505 165 88 88Kanal 7
0552 644 07 07 -
@manu1905 Bunu Gazete ilanımızın görselini ekleyerek gönderebilirsiniz.
-
Arkdaşlar çok şükür gazete ilanı yayımlandı ama şimdi bunu haner yapma zamanı kanalların WhatsApp ihbar hatları ve görseller bu linkte
https://m.facebook.com/groups/397098660379825?view=permalink&id=1817549825001361
-
Hadi etkinliklere gayret yazalım memurlar. Nete ben yazdım az önce henüz görmediler. Facede paylaşmamız lazım yoksa yeterli olmaz