2018 Guy Alımı
-
Öyle bir yönetimle karsı karşıyayız ki verdiği kadro ihdaslarıni yani bütün bakanlardan onay alınmıs yani devlet personel başkanlığı sitesinde her sey hazır sadece onay bekleyen bir alımı biz iibfliere cok goruyolar
-
Almayacaksan niye kadro ihdası açıyosun.Simdi polislik alincagi kesinlesti kpss sonrasi sende oyle yap sayın bakanim aciklama yapmiyosanda deki kpss oncesi yada sonrasi su kadar kisi alcağız
-
Her sey secim sonucuna bağlı.Bakın bu referandum değil.Genel secimde secilemezsen senin politikalrının devri biter.Secimi kazanmak icinde A grubu alımlarına ihtiyac duymuyolar cünku sayin bakan müsteşarlığından beri yüklü alımlara karşı.Zaten diyorki alsam ne olcak personel idareyle mahkemelik olmus.Bu sebebler ilanı erteliyo.
-
Ankara’da olsam bakanlığın önüne gider sn bakanı beklerdim soru sormak için evde de boş boş duruyorum en azından orada boş boş beklememin bi anlamı olurdu
-
Sponsor için para toplanıyor değil mi
-
Burada bir arkadaş vardı ilanın geleceği konusundan çok kesin konulmuştu aşırı umutlanmıştım inşallah dediği doğrudur ve umut tüccarlığı yapmıyordur
-
@mathilda o arkadaş görünmez oldu galiba
-
Ben muhalefetinde yüklü alım yapcağını düsunmuyorum.Dusunsene yeni gelmissin iktidara ilk isin guy alımi yapmak mi olcak.Buna inanan varsa gercekten hayal dünyası cok genismis derim.Yani kısacası cıkmazdayız.
-
Muhalefetin derdi fabrika üretim yapmak.Iyi hos guzelde biz iibfliler ne yapcak fabrikada.
-
Kısacası odtülulere itülere is acmaya calisiyolar
-
Bn meydanları takip ediyorum biri bile bizden bahsetmedi.Iktisat hukuk maliye muhasebe bil issiz kal yok böyle bir sey
-
Sürekli kendi silahimizi yapcagiz kendi teknolojimizi uretcegiz tamam cok guzel bu ülkede sosyal bilimler mezunlari ne yapcak
-
En güzel eylem diplomalarımizi yirtmak olcak.Yada 1 krstan satlıga cikarmak
-
Sundanda sikayetçi olun.Bakın diyorum ki atanıp ise başlamamız en iyi sartlarda 2019 sonu 2020leri bulcak.Böyle bir rezil sistem olabilir mi
-
@zenginmemur hocam gün içinde kişisel görüş ve analizini tek bir ileti de yazın ki insanları sayfalarca sizin iletinizi okumak zorunda bırakmayın.Çok fazla analiz yapıyorsunuz insanlar zaten bunları biliyorlar ve bıktılar illa da yazmak istiyorsanız tek ileti lütfen.
-
Ama ögretmen polis alımı öyle degil cok hızlı.Tabi sınavı kazanmakda kolay degil.Ha şoyle olsa 2000 guy ardından bi 300 lük mhuy sonra 300 lül dguy
-
@guyan-gelmiş iste sırf bilmedikleri icin yazıyorum merak etme sen kimse bir sey bilmiyo bilseler zaten cok sey değisirdi
-
Bilseler bu ülkede hala iibf tercih edip ortada dolanıp hava atmazlar.
-
@zenginmemur o fabrikanın idari kısmında sen olacaksın biz olacağız İİBF sadece devlet demek değil buda bir gerçek
-
@gozde41 bak dostum iste yanılıyosun fabrikdan sana bize ekmek cıkmaz.Bak fabrika yapılmasın demiyorum.Ama bizi iibf dipolmasini ilgilendirmiyo.İdari kısimda 3 kisi bilemedin 5 kisi olur.Ama fabrika yapılsın kitler kapanmasın bunlar kamunun bel kemigi ülke ekonimisi acisindan