Bu Uzlaştırmacı Eğitimi hakkında bir bilgisi olan var mı arkadaşlar nedir ne değildir?
-
@escobar_p Ooo kimleri görüyorum Hoşgeldin dostum.
-
@paretowilfredo Hep buralardayım,izlemedeyim
-
Beyler bu konu hakkında bilgili arkadaşlar bir kaç şey yazsa çok makbule geçer şimdiden sağolun
-
@escobar_p ve ulaşsanız dahi genelde mağdur taraf uzlaşmal istemiyor, istese bile sizi anlamıyor imzalamak istemiyor. O nedenle biraz zor ve sıkıntılı. Ek gelir amacı ile yapılabilir.
-
üniversitede bir hocamız uzlaştırmanın ne derece gerekli ve önemli olduğunu haftalar boyunca anlatmıştır. Sonunda dayanamayıp bana sorarsanız hiç bir değeri yok demişti bir arkadaş. ABD'nin toplumsal ve sosyal yapısının doğal olarak ortaya çıkardığı bir kurum bizde iş yapmaz dedi. Gerekçesi de bizim toplumumuzda uzlaşma sağlanma ihtimali mevcutsa eş, dost, ahbap veya sayılan bir kişi bu vazifeyi zaten görüyor insanlar son çare olarak mahkemeye başvuruyor.
Kendi gözlemlerimde benzer biçimde, alternatif uyuşmazlık çözüm yolları ülkemizde iş görmez ömrünün uzun olacağını da düşünmüyorum. Son olarak uzlaştırma işini polisler parsellemiş vaziyette tarafları sanki zorunluymuş gibi arayıp karakola çağırıp uzlaşın demek suretiyle para kazanan onlarca polis memuru mevcut.