GUY olmak isteyenlere 30 yaş ve 4 yıllık mülakat tecrübelerimle bir tavsiye..
-
@gokhangermen
Kaybedenleri dusunerek kazandigini dahi buraya yazamicak kadar hassas ve yuce gonullusun.
Allah senin yolunu hep acik etsin dostum. -
@1903bjk @gokhangermen ben de yazmazdım, ancak elenen arkadaşlara bir nebze motivasyon olsun, pes etmesinler, bırakmasınlar, eninde sonunda başarıya ulaşacaklarını düşündüğüm için yazdım. benim ve arkadaşların tecrübelerinden faydalanmalarını istedim ki uyguladıklarında komisyonun vicdanında yer edinsinler, haklarını çalmak isteyenlerin önüne geçebilme fırsatları olsun.
-
@1903bjk sonuçta gitmediğim bir mülakatı saymazsak 7. mülakatımda kazanmış birisiyim ve mülakattan elenmenin ne olduğunu forumda en iyi bilenlerden olduğumu düşünüyorum. benim şahsi fikrimdir tabii bu. sonuçta çok ihtiyacı olup da 1 mülakattan elenen de aynı durumda olabilir..
-
@haniyaki Başka mülakat tecrübelerim de oldu, sonuç beklediklerim de var ama inanın onlardan elensem de bu kadar ağır gelmeyecek bana. İnsan yerine koyup gerekli ilgiyi gösterdiler. Benim incindiğim nokta, verilen emeğe hiçbir şekilde saygı gösterilmemesiydi. Herkes gönlünün ve emeğinin ekmeğini yer, er ya da geç. Buna inancım tam. Hepimiz çeşitli zorluklarla bu sürecin içerisindeyiz. Rabb'im hak yemeden, ekmeğimizi elimize almayı nasip etsin.
-
-
@haniyaki
Yok hayir sen beni cok yanlis anladin asla oyle bisey demek istemedim.@gokhangermen in oyle bi iletisini gormustum ona istinaden dedim.Yoksa tabiki de deneyimlerini paylasman cok guzel ve faydali.Lutfen uzerine alinma tamamen alakasiz bisey soyledigim:( -
İstanbul 4. Komisyonda giren tum arkadaslarim kazanamamis 1 arkadasim zorla yedeklere girmis sonlarda. istanbulda dersaneye gitmistim bu surecte cok arkadasim guy sinavini kazandi ancak benle beraber 4. Komisyona girenler catir catir elenmisler ve diger komisyonda girenler kaZanmislar bu da beni baya bi dusundurdu puanlarda bu arada 82 ustu bu seneki puanlarimiz 87 ustu arkadaslar
-
@marycr bir hafta önce Istanbul'u kazanan 14 kişi ile bir araya geldik. Bu 14 kişi arasında 12si 4. komisyondu. Düşünecek bir şey yok.
-
Dediğin gibi galiba kardeş bende ist 4. Komisyonun mülakatına girmiştim elendim
-
@walras 4. komisyon gerçekten sıkıntıymış. o komisyon hakkında mülakat zamanı neredeyse kimseden olumlu yorum duymamıştık