GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
-
Sınava benim gbi sabah uçağıyla gelcek yok mu ya alsam mi ki o riski.. 7-7.10 civarı insem Ankaraya
-
Arkadaşlar ben bu sınava başvurdum. P48 puanım da 87,8 taban puanının üzerinde yer almama rağmen başvuru sonuçları kısmına girdiğimde "Şu anda açıklanmış sonuç bulunmamaktadır." yazıyor sebebi ne olabilir?
-
@mustafakeser sonuç kısmından bakılmıyor normal başvurular a gir sağ da çıkacak başvurduğunuz sınavlar ordan denetçi yard ı seç en üste hak kazanıp jazanmadığınız yazacaktır
-
@beşiktaş1903 çok teşekkürler
-
@buhara nereden geliyorsun gardaşş
-
@kazm izmir. Sen?
-
@buhara ben gelemiyorum 0,2 ile gardaş ama ille de gel dersen seni kırmam denizliden gelirim:)
-
@kazm Eyvallah kardeşim zaten tüm sınavlara ayni kişiler giriyor
-
@buhara iyice kaynaşacaksınız orada ne güzel işte ortak ev kiralayın da git gel uğraşıpdurmayın:)
-
@kazm Yok ya aldim ben tüm uçak biletlerimi. Ankara'nin ayazında duramam
-
@buhara değil mi İzmir varken bazı arkadaşlar kızacak bunları okuyunca bana ama gerçekten bende Ankara'da yaşamaya dair cazip bir yön bulamadım. Ankara'da iken sınavdan sonra aklımda tek bir şey oluyor şehri terk etmek
-
@kazm Ankara'nin soğuğu çarpıyor beni ama mecbur kalırsak tabii Ankara'da da çalışırız
-
@buhara beni de kızı çarptı. daha da bulaşmıyorum dostum
-
@kazm Ahaha, uzak dur o zaman
-
@buhara aynen:) neyse kapatalım konuyu kişisel sohbete çevirdik burayı döve döve atacaklar şimdi bizi:)
-
@kazm, içinde söyledi: GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
@buhara beni de kızı çarptı. daha da bulaşmıyorum dostum
iyi tespit :)))
-
Arkadaşlar aşti ile gazi hukuk arası yakın mı?Nasıl gidilir bir yardımcı olun bilenler.
-
@luthor aştiden metroya binip beşevlerde iniyosunuz hocam 2 dk lık mesafe gazi hukuka
-
@pawnex Sağolasın hocam.
-
Arkadaslar bu ticaret hukukundaki genel esaslar ne ola ki? Sirketler ve kiymetli evrak dahil degil mi ??