GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
-
ooof uykum kacti resmen guydan elendigimden beri 1kurus ders calisamamam bi yana puanimin sinirda olmasi ayri dert kendimi yetersz bakiye gibi hissediyorm
-
Hayirli ugurlu olsun dostlar. Gsb ilanlari taa kpss oncesinde gelecekti(!) Uzmuslerdi bizi. neyse gec olsun guc olmasin seriye bagladi Allah bozmasin
-
Hocam bu denetciler ankarada mi görev yapiyor. Mufettisten farki ne tam olarak?
-
Maaş durumu nasıl Guy maaşı ile arasında fark var mı
-
@magduriibfli, içinde söyledi: GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
Hocam bu denetciler ankarada mi görev yapiyor. Mufettisten farki ne tam olarak?
-
DENETÇİLİK unvanina dair temel bilgileri unvan tanitimi yazimizda bulabilirsiniz dostlar.
https://www.tercihiniyap.net/meslek/denetcilik-denetmenlik-meslekleri-maaslari-ve-sinavlari
-
@magduriibfli yönetmeliğe bakılırsa bi farkı yok soruşturma da dahil.
-
@firito maaş müfettiş/merkez uzman ile aynı
-
ingilizce hakkında yardımcı olur musunuz?Sınavda 70 net yapılması yeterli oluyo sanırım ingilizceden baraj yok dıye anladım?
-
şu kurumların tarihten kalma yöntemle başvuru için belge istemesi kadar saçma bir durum yok. Sistemde zaten var bilgiler hadi belge isteyeceksen bunu neden başvuru koşulu olarak öne sürüyorsun. kargo parası vermekten bıktık valla
-
Günaydın herkese.
Kacla kapatir sizce fikri olan var mi? -
Turneleri hakkında bilgisi olan var mı?
-
Görünmüyor burda ilan başvurusu?
-
Gençlik Bakanlığı uzm yrd son sınav 85.3 te kapatmış 10 kişi 20 katı
-
@kizilderili müf. ilanına tıklayın açılan sayfada 2. sırada var
-
Müfettiş yardımcılığında edevlet çıktısı kabul ediliyorsa burda da ediliyordur o halde değil mi arkadaşlar?
-
Yav yine ve yine merkez puan var ing var yine başvuramıyoruz.
-
@kizilderili ben aradım.. hem e-devlet hem de okul onaylıyı beraber gönderin dediler..
-
@keymarsh bunlarda iyice saçmalamaya başladı dün başka diyorlar bugün başka, okul onaylısı elimizde olsa e devleti niye gönderelim
Bu arada hocam e devletin pdfsini indirince yazılar görünüyor yazdırınca böyle çıktı gizlilikten mi dolayı böyle yoksa bende mi sorun oluştu?
-
Niye bu kadar ugrastiriyolar ki ya:(
Vallahi basvurasim gelmiyo.