GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
-
@murky eyvallah hocam.. Allah büyüktür inşallah hak edenlerin hepsi hakkını alacak. Geç olsun helal olsun !
-
Bu kazananlardan kimler kaçı atandı acaba?
-
Kazananlara hayırlı olsun. Listede ben de dahil başka yerlere giren bir çok kişi var, hatta aynı yerde başlayan(sgm müfettiş yard olarak, kuruk birleşti sonra) bile var. Bildiğim 4 kişi saydım ama bence tüm yedekler sıra gelir. Haftaya feragat edeceğim inşallah.
-
Keşke yedek sayısı daha fazla olsaymış, daha fazla arkadaşımız için umut olurdu, zira hali hazırda birçok sınavı kazanmış olan isimler fazlaca var listede. Bütün yedeklere sıra gelir diye düşünüyorum.
-
Bu durumda tüm yedeklere sıra gelebilir
-
@royali çok büyük ihtimal.
-
Gecmis olsun arkadaslar...
-
@genclerbirlikli Hocam bu sınava girmedim ama arayıp neden durumunu anlatmadın. Yetkili birimlere ulaşıp bu mesleği tercih etmeyeceğini söylemen daha iyi olurdu sanki. Tabi senin bileceğin iş ama az çok seni tanırım sende bu yollardan geçtin. Böyle bir şeyi ihmal etmeni sana yakıştıramadım.
-
............
-
@genclerbirlikli O zaman kusura bakma hocam listede görünce aramadığını düşündüm. Yani bile bile neden böyle yaptılar anlamadım.
-
@paca08 bence de hata ettiler en az listenin yarisi atanmış zaten. Sgm teftişle birleşti kurul ona rağmen sgm kZanan var listede
-
@genclerbirlikli Bu olan varya sistemsizliğin birebir göstergesidir. Bu konunun artık ele alınması gerekiyor. Bir sürü kişi mağdur oluyor. Arıyorsun yinede seni listeye alıyorlar. Böyle bir şey nasıl olur. Yani oraya gitmeyeceğin belli. Mülakatın üzerinden taa 8 ay geçmesine rağmen bir hamlede bulunmamaları çok yanlış.
-
@paca08 öyle tabi. Dpb diye bir kurum var bi işe yaradığı yok; sene sonunda kadro taleplerini toplayıp sınav takvimi yapıp yayınlamak ne kadar zor olabilir. İnsanlar önünü gorur girmek istedigi kurumlara hazırlanır kadrolar optimum kullanilir. Ama yok plan program bize göre değil.
-
@paca08 hiç değilse ona dikkat etselerdi o kadar zaman daha az boşa beklenmiş olurdu adaylar ama kim o kadar imzayı bir daha atacak hocam yorulurlar.
-
Elendiğim 15.mülakat. 16da 15. Kpss sürecine başlarken istediğim kadro burasıydı fakat ne yazık ki layık olamamışız ne diyelim sağlık olsun.
-
Kazananları tebrik ederim. Hayırlı olsun.
Güvenlik soruşturması formu daha önce verilmemiş miydi? Yani yeni mi başlayacak soruşturma? -
@soruisareti ben daha önce verip vermediğimiz hatırlamıyorum. Siz yolladınız mı yeniden
-
Sonuç ilanında güvenlik soruşturması formu isteniyor o yüzden sordum. Çünkü soruşturma yeni başlayacaksa en az bi 6 ay daha gözden çıkarılacak işe başlamak için
-
Form yollanacak güvenlik soruşturması yeni başlayacak,sgm kazananlar henüz başlamadı 4 ay önce açıklanmıştı mülakat ordan hesap edin arkadaşlar
-
Mesela Çevre bakanlığı sonuçları açıklamadı mülakat sonrası soruşturma formu teslim edildi ve üzerinden 9 ay 10 gün geçti hala tık yok