GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
-
@luthor bu aşamada da olabilir bence. Sonuçta benim değerlendirmeyin diye de bir feragat olabilir. Ama tabi bu işler nasıl yürüyot bilmiyorum. Bu sınava girip de başka yerleri kazanan varsa ve burayı da düşünmüyorlarsa feragat ediniz umarım duyarlı davranırlar da pek etkileyici yazmadım :))
-
Kurumun mükerrer isimleri cikaracagini hic sanmam liste hazirdir mülakat bitisinde hemen o günden bu yana sürüncemde kaliyor
-
https://forum.tercihiniyap.net/topic/4705/twitter-etki̇nli̇ği̇/8
Çevre müfetttişliği,gsb denetçiliği,iş müfettişliği için ortak twitter etkinliği planlanıyor arkadaşlar.Yukarıdaki başlığa toplanalım lütfen.
-
@Buhara :
3 sonuç için ortak tweet. Rt, Fav, Yorum, Alıntı, Etiket..Buyrun.
https://twitter.com/bilginin_gucu/status/1051743576529559553?s=19
Herkes destek verebilir mi lütfen
-
@Buhara :
3 sonuç için ortak tweet. Rt, Fav, Yorum, Alıntı, Etiket..
Buyrun.
https://twitter.com/bilginin_gucu/status/1051743576529559553?s=19
Herkes destek verebilir mi lütfen -
Arkadaşlar az önce bakanlık teftişi aradım. Telefona bakan görevli bu hafta sonuna kadar açıklanacağı bilgisinin kendilerine verildiğini belirtti. Hakkımızda hayırlısı artık.
-
Buda olmazsa elimde bi guy mülakatı bi de SGK müfettiş yardımcılığı kalıyor
-
Kesin bilgi mi, yayalım mı ?
-
@nilayfb bana telefonda söylenen bu:) telefona çıkan hanımefendi de kendilerine bu yönde bilgi verildiğini belirtti. İnşallah bir sürpriz olmaz da yarın açıklanır
-
@rettiger hocam guy hangi şehir. İnşallah olur da bizimde şansımız artar
-
@frustration inşallah yaaa
-
@mrnobody Ankara
-
Bu sabah bende aradım. Bugun aciklanabilir dediler ama umudumu kesmek uzereyim.
-
Açıklandı arkadaşlar. Benim olmadı yine... Hayırlısı.
-
Listenin yarısından çoğu atanmış kişiler 34534432 aya mülakat açıklanırsa olacağı bu
-
Bu yaptıkları büyük ş....lik
Yine hep aynı kişiler kazanmış -
Benim eğer bi gram hakkım geçmişse hakkımı helal etmiyorum. Elendiğim 12. mülakat. Hiç birine de referansla girmedim. Asla girmeyeceğim de. 12 merkez uzmanlık, müfettişlik mülakatından elendim. Referanssız guy oldum. Çok şükür yine de ama öbür tarafta hesabını soracağım. Bu sınav işini burda bırakıyorum. Rekabet ve dguy mülakatına girip 14 yapıp bırakacağım. Her listede ismi olan arkadaşlar... Bu hayatta çok başarılısınız. Hakkıyla girenlere bir sözüm kesinlikle yok. ALLAH BÜYÜKTÜR.
-
Kazananlara hayırlı olsun yedeklerin hepsine bile sıra gelebilir asillerin çoğu atanmış kişiler
-
Hakkıyla kazanan herkese öncelikle bu kadar bekletildikleri için geçmiş olsun. Hayırlı olsun yeni işiniz. Makam sahibi olursanız yaşadıklarınızı unutmamanız dileğiyle.
-
@frustration, içinde söyledi: GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
Benim eğer bi gram hakkım geçmişse hakkımı helal etmiyorum. Elendiğim 12. mülakat. Hiç birine de referansla girmedim. Asla girmeyeceğim de. 12 merkez uzmanlık, müfettişlik mülakatından elendim. Referanssız guy oldum. Çok şükür yine de ama öbür tarafta hesabını soracağım. Bu sınav işini burda bırakıyorum. Rekabet ve dguy mülakatına girip 14 yapıp bırakacağım. Her listede ismi olan arkadaşlar... Bu hayatta çok başarılısınız. Hakkıyla girenlere bir sözüm kesinlikle yok. ALLAH BÜYÜKTÜR.
Çok iyi anlıyorum hocam sizi, Allah sabır versin. "Ve insan için, çalışmasından başka bir şey yoktur. Şüphesiz onun çalışması ileride görülecektir. Sonra çalışmasının karşılığı kendisine tastamam verilecektir." Necm 39-40-41 Evet mülakat denilen olayda "cüz'i irade" geçerli. Fakat şüphe yok ki bir de külli irade var, her şeyin vakti gelir.