TCDD Müfettiş Yardımcılığı İlanı 2017
-
@iibfli_keynes amin inşallah. Turne süreleri hakkında bi bilginiz var mı?
-
@işsiz1 6-9 ay diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama böyle olma ihtimali bir hayli güçlü.
-
@iibfli_keynes tamamdır teşekkür ederim.
-
bu hafta açıklansa ne güzel olur
-
bu hafta açıklanacağını sanmıyorum.
-
@iibfli_keynes inşallah a açıklanır. Taşımacılığa 5 kişi girmez
-
Arkadaslar teftis kurulu baskanliginin numarasindan mi ulasiyorsunuz kuruma baska bir numara bulamadim da ?
-
@merimeri Hocam genel müdürlüğü arayıp teftiş kurulu başkanlığına bağlanabilirsiniz. Sekter hanıma bağlıyorlar. Sekreter hanım da müfettiş beye bağlıyor. Müfettiş beyden bilgi alabilirsiniz.
-
@ligarba tesekkurler simdi konustum komisyonun calismalarinin devam ettigini aciklanma tarihinin belli olmadigini soylediler
-
Kaymakamlık, müfettişlik kazanan arkadaşlar listede var mıydı acaba
-
Bugün aciklanama ihtimali varmı duyum alan felan ?
-
@hadinbahım ben bakmaya çalıştım pek yok gibiydi sanki
-
@hadinbahım Taşımacılık mülakatları pazartesi günü başlıyor listede bir hayli ortak isim var aynı isimler üzerinde yoğunlaşmayacakları düşünülürse ve en son arayan arkadaşlardan birine 1 ayı bulmaz denmesine bakılırsa bugün açıklanması mantıklı diye düşünüyorum ama önceki duyurularda son dakikaya bırakmadıkları da düşünülürse açıklamayadabilirler bir umut sayfa yenilemeye devam
-
Arkadaşlar TCDD duyurular sayfası açılmıyor sıkıntı var sanırım. Bu açıklanacağını dair bir umut olmalı mı?
-
Arkadaşlar mulakatin ilk günü sabah kaç kişi gelmemişti
-
-
ne zaman açıklanacak acaba duyum olan yok mu arkadaşlar?
-
@hadinbahım en son sabah ben girdim toplam da 7 demişti öğleden sonra da bi kişi gelmemisse 8
-
@zeybek toplam 77 kişiydi zaten. Şuan 70 kişiden 9u alınacak
-
Ev ziyaretleri varmış galiba.