Tarsustaki gizemli kazı
-
@james-buchanan hayır kimse drone kaldırıp bakmadı mı acaba yukarda filan neler oluyor diye.
-
@hgrotius kimse tutuklanmak istememiştir
-
Aklima sadettin teksoy geldi bu basligi okuyunca:) tam onluk bir is.
-
@hgrotius Polisler nöbet tutuyordu hatta bir de keskin nişancı vardı.Ben olayı araştırmıştım daha önce birileri burada kazı yapmış ve bir polis memuru öldürülmüş.Değerli birşeyler olsa gerek
-
Bence Barnabas incili olabilir yada ona eş değer içeren bilgi belgeler
-
@hgrotius drone kaldırıp baksalarda bişey göremezler di çünkü üzerini muşambayla kapatmişlardi. Gerçekten baya gizli yürüttüler işi. Çok ilginç bi olay
-
@mrnobody o denli sistemli yaptıklarını bilmiyordum.
-
@mrnobody muşamba ve siyah büyük çöp poşeti gizlilik konusunda çok simgesel öğeler. Bunları kullanmaları çok iyi olmuş. Bundan sonraki olaylar içinde kesinlikle mevzuata dahil edilmeli bu iki simge.
-
Akşam akşam kafama takıldı, n'oldu bu kazı ya?
-
@albertcamus çok fazla komplo teorisi mevcut. Ben kazı bitince birileri gider oraları inceler tahmin yapar diyordum ama forumlarda, sözlüklerde vs hiç bir bilgi yok.
-
Nere kazılsa ilginç şeyler çıkıyor. Teknoloji hala yerin altını gösterecek düzeye gelmedi mi? Bu kadar ilerlemiş olmalı. En azından yerin belli bir metre altına kadar her şey görülebilir olmuştur diye düşünüyorum.