Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Uzman Yardımcılığı 2017
-
@ogzkrst vallahi yeni yeni icatlar cikariyolar:) eyvallah hocam oyle yapariz oyleyse.
-
Ben salı günü belgeleri elden teslim, hatta ilanı tam okumayıp kpss yds sonuçlarını ve diploma fotokopisi götürdüm yanimda ama formun çıktısını götürmek lazımmış, ordaki memurlar sağolsun yardımcı oldu belgeyi çıkarttılar imzaladım. Konuya gelirsek özgeçmişe imza atmamıştım ve memur formu çıkartırken belgeleri kontrol etti tam dedi bi şey demedi. Yine aramak lazım tabi yarın.
-
@genclerbirlikli önemli olan sıralamaya kalabilmek. gerisi hallolur. sorun etmezler
-
@galatasaray unutan kalırız ve rtük gibi olmaz
-
@galatasaray umarım yazacaktım yav, şu entryleri düzenleyebilsek keşke
-
@ogzkrst Hocam ben sisteme hiç özgeçmiş girmedim. Ama sistem kabul edip başvuruyu onayladı. Acaba bilgileri içeren formun yanına özgeçmişi ekleyip göndersem kabul olur mu?
-
@proofstriker sanırım oluyor. Daha önceki cevapların birinde görmüştüm.
-
@proofstriker olur hocam. Dedigin gibi formun yanina ekleyipgonderirsen sorun olacagini sanmıyorum. Nitekim ben de benzer bir sey yaptim. İmzali öZgeçmişi formun yaninda gonderdim.
-
@ogzkrst teşekkürler dostum.
-
Arkadaşlar ben sisteme yükledim tüm belgeleri sonrasında da başvuru belgesinin çıktısını alıp imzalayarak kuruma gönderdim. Böyle yapmak gerekmiyor muydu?
-
@personanongrata yok öyle bir şey nerde yaziyor
-
@galatasaray "Eksiksiz bir şekilde doldurularak çıktısı alınan başvuru formu imzalanarak son başvuru
tarihi itibari ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığı Eskişehir Yolu
Söğütözü Mahallesi 2177 Sokak No:10/A Kat 1 Çankaya/ANKARA adresine şahsen, herhangi bir
yakını veya posta ile teslim edilmesi gerekmektedir." -
@personanongrata valla soylediginiz iyi oldu göndermedim ben. Sadece basvuru formunu gonderiyoruz degil mi. Diger evraklar gitti sistemden zaten
-
Sadece başvuru formu gönderilecek arkadaşlar. Ben kendim götürdüm sordum bazı arkadaşlar özgeçmişi imzasız yüklediği için onu eklemişler sadece.
-
@genclerbirlikli rtük deme bana, hala aklımda
-
Arkadaşlar özgeçmiş el yazısı ile değil mi? Emin olamadım ilanda detay verilmeyince.
-
@galatasaray o geçti gitti buna odaklanalım
-
@genclerbirlikli :)) mülakata hazırlanmaya başla şimdiden
-
@username ben bilgisayarda yazdım gönderdim. imzayı attım
-
@username sadece imza el yazıyla olmak zorunda değil mi?ilanda özgeçmişin el yazısıyla olması yönünde birşey göremedim