Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Uzman Yardımcılığı 2017
-
@cesa yok boşa ümitlenme.
-
@cesa bence 88 yeter hocam. Kgk de gky puanıyla çağırmıştı ydssiz, baktım şimdi 60. nın puanı 90. Yds bence 2 puandan fazla düşürür.
-
Artık yds c'nin dahi seçici işlevinin kalmadığını düşünmekle beraber 86 87 ile kapatacağını varsayıyorum.
-
Sürprizlerin olacağı bir yıl olacağı belliydi ancak ASPB için beklenmeyen bir durum olduğunu itiraf etmeliyim. Vakti zamanında hem a kadronun genelini ilgilendiren bir puan türünden insanları yazılı sınava çağırıp, üstüne sınav ücreti belirleyip onun üstüne de kallavi mi kallavi bir sınav yapan kurumun geldiği nokta. KYK ve PTT düzeyinin YDS'li olanı. Değişim ve dönüşüm anlaşılır bir şeydir ama alanı tamamen ortadan kaldırmak çok mantıksız bir tercih olmuş diyebilirim.
-
en son botas 70yds ve p3 ile alım yapmıstı.ancak ordaki puanlar kıstas olabilir.ama onu da her bölümden girene tek tek sormak lazım.
-
p3 elektrik-elektronik 88'e gelir mi arkadaşlar?
-
@mk_26 olma ihtimali var hocam. Mühendisler için alımlarda genel olarak 90 üstü kapıyor kurumlar ama YDS olunca sizin puanınıza düşebilir diye düşünüyorum.
-
Selamın Aleyküm dostlar. Mesleğe dair tüm detaylar, maaş, görevler, çalışmalar vs. bulabileceğiniz Meslek Tanıtım yazımız için buyrun;
-
@piko Hem yds hem p3 istemek nedir öyle ya var mı aramızda böyle bir deha merak ediyordum.Hepsine nasıl çalışmış sırrını açıklasın da bilelim
-
@maliyeci07 valla hocam ydsye 2015 aralıkta gittim 3. Girdigin sınavda( bu eylül yds) çok şükür geçtim 70 i. Kpss de de ders elemedim tarih coğrafya da çalıştım p3 de 89 geldi.. Yani 1.5 sene yds + ders elemeyerek çalışınca oldu anca
-
@mk_26 tam sınır senin. 88'in az üstünde kapatacağını düşünüyorum.
-
@maliyeci07 burda beni niye etiketlenmiş anlamadım da 100 bin kişi içinde tahminen den çok kişi vardır. Özellikle ing. Bölüm mezunları.
-
86 puana umut var mıdır ? kamu gözetimi 2 puan ile kaçmıstı yds olmamasına rağmen bakalım bu nasıl olacak?
-
Arkadaşlar yds puanım 70 üzeri olduğu halde yds puanınız yeterli değildir diye uyarı alıyorum. Ne yapmam gerekiyor?
-
arkadaşlar başvuru yapan oldu mu? fotoğrafı yüklemiyor bilgileri kaydetmiyor sistem sizde de aynısı oldu mu acaba?
-
@hunat ben de birkaç sıkıntı yaşadım ama sonunda yaptım başvuruyu
-
Arkadaşlar özgeçmişi imzalamadan yükledim sisteme. Sistem de hata veriyor yukledigimi geri alamıyorum. Var mi benim gibi imzasiz yukleyen?
-
@ogzkrst haydaa hakikaten imzalandıktan sonra sisteme yüklenecektir yazıyomuş. özgeçmişte imza mı olur ya?? gereksiz gereksiz işlerle uğraştırıyorlar
-
sorun olmaz arkadaslar dert etmeyin.
icinize sinmediyse verilen numarayı arayıp bilgi alın. açıyorlar telefonu. -
@armindo hic sorma imzali öZgeçmiş ilk defa gördüm. aradim verilen numarayi. Çıktısını aldığımız formun yaninda ozgecmisi de imzalayip gonderirsek sorun olmazmış.sen de arayıp sor istersen;)