Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
-
Pinar Hanimla iyice kanka olduk bu süreçte
-
@hayırlısııııııı Tamamdır hocam teşekkür ederim..İş bilgileri için verilen boşluk da çok az iş deneyimi yoksa komple boş bıraksak bir sorun olur mu acaba
-
@del-piero yani ben daha önce hiç çalışmadığım için komple boş bıraktım. Siz çalıştıysanız çeşit-tarih-adres-ayrılış nedeni yazsanız yeterli olur diye düşünüyorum deneyim olarak uzun uzun değilde
-
@hayırlısııııııı Tekrar teşekkür ederim hocam
-
çok küçük hazırlanmış form hiçbir şey sığmıyor en küçük puntoda bile adresler taşıyor
-
Herkese geldi degil mi bu mail ?
-
VMY açıklanmış umarım kazanan arkadaşlar çevreyi arayıp feragatte bulunurlar yoksa kadrolar yine boş kalacak
-
@yalniziktisatci ortak isimler var mi?
-
2 kişi var
-
@quietquiet hocam ben çevre bakanlığının listesini bulamadım kaldırılmış sanırım siz nerden baktınız? Bir de bu iki kişi hangi bölümden girmiş biliyor musunuz?
-
@hans4106 1 tanesi iltisattan da diğerini bilmiyorum.. isim verip ifşa etme gibi bir durum olsun istemiyorum.. inşallah feragat ederler de diğer bekleyenlerin yüzü güler.. vmyde de yedek de yok hiç
-
@yalniziktisatci aynen telimde kayıtlıymış bütün iktisat isimlerine baktım 1 kişi var, dediğiniz gibi inşallah feragat eder
-
-
Arkadaslar sonuçlar ne zaman açıklanır bilgisi olan var mı? Yaklaşık 60 kişinin tümünün güvenlik soruşturmasının bitmesi mi beklenilecek? Yoksa hak kazananlardan olumlu çıkanlar telefonla mı çağrılacak?
-
Bence herkesin soruşturmalarının bitmesi beklencek. Bu kurum yazılı sınava çağırılanları ve sınav sonuçlarını ortalama 25 er gün içinde duyurdu bana hızlı gibi geliyor. Normal bir kurum olduğu zaman dosyaları bakanlığa gönderiyolar ilk önce o da vakit alıyor ama zaten bu bakanlık olduğu için diğer kurumlara göre daha hızlı açıklanır inşallah.
-
@hayırlısııııııı Güvenlik soruşturması herkesin kendi ikamet yerlerinde yapılıyor ve her şehrin iş yoğunluğu farklı dolayısıyla herkesin sonucunun beklenmesi bana anlamsız geliyor. Bu konuda başka fikri olan yok mu? Veya kesin bilgisi olan?
-
Tabii ki de herkesin sorusturmasinin bitmesi gerekiyo. Bitenleri telefonla çağırmak nedir! O zaman nasi sonuc ilan edecek ? Ayrica bakanlik diye sorusturma niye one alinsin emniyet yapiyo bunu bir suru bakanlik ust kurul filan var ve 2ay sürer. yenisiniz heralde sürecte. ilginc ilginc sorulari nerden buluyosunuz ?
-
@shady1 Neticede 20 kişi alınacak. 60 kişinin soruşturmasının bitmesinin beklenmesi saçma değil mi? 59 u bitti diyelim kalan 1 kişi ve o kişinin de ikamet istanbul diyelim ve aylarca sürdü . 1 veya 2 kisi için 59 kisinin bekletilmesi saçma olmayacak mı?
-
@iktisadii34 mülakat sonuçlarını açıkladı ise veya açıklarsa dediğiniz mantıklı, gelenin araması ve taahhütlüsü gönderilir de sonuçları GVS sonrası açıklarlarsa 1 kişi için 4 ay beklenir maalesef
-
@iktisadii34 dostum saçma ama işler böyle yürüyo. Kaç kez tecrübe ettik. Biz de memnun degiliz bundan