Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
-
@wtpooh rica ederim,kolay gelsin.
-
@slutsky hocam bilmiyorum ki bana taratın dedi telefonda ki kişi.evet beyan yazıları o şekilde olacak,tarih atmayı da unutmayın.
-
@slutsky Bana "taratılacak" diye bir söylemde bulunulmadı,ben de foto çekip maile atacağım.İkisinin pek bir farkı yok zaten sorun olacağını sanmıyorum..
-
@keynesgiller hocam yazılı beyanın böyle olacağını ilgili kişilere mi sordunuz yoksa kendi düşünceniz mi?
-
Arkadaşlar komik bir soru... Bayanlar askerlik ilişiği ile ilgili beyanda bulunur mu?
-
@eng bulunmaz
-
@hans4106 kurumdakiler kendiniz beyan etceksiniz dediler
-
@shady1 tamamdır teşekkür ederim.
-
@hans4106 sordum hocam,bizim yazılı beyanımız olacakmış.
-
Arkadaşlar sınav sonucumu öğrenmek için aradım sonuçlar sınav komisyonunda dedi bayan telefon numaramı aldı öğrendiğinde arayıp bilgilendirecekmiş. Öğrenmek isteyenler arayabilir
-
@mülkiyeli45 hocam hangi numarayı aradınız acaba ?
-
@yunus1yavuz 0312 230 1465
-
Arkadaşlar sadece özgeçmişi mi elle yazdınız yoksa hepsini mi? Arayıp sordum ama telefondaki kadın o kadar kendinden emin olmayan bir şekilde konuşuyor ki emin olamadım. Riske atmamak için hepsini elle yazmayı düşünüyorum. Siz ne yaptınız?
-
@civilengineer11 hocam tüm belgeler el yazısıyla olacak.
-
Herkese basarilar mülakatlar başlıyo. Var mi bugun girecek aramizdan ?
-
Evet arkadaşlar son kısma geldik artık, herkese başarılar, bol şanslar.
-
Mülakata giren arkadaş var mı ?
-
Arkadaşlar bu müfettişlikte aynı kadroya mühendislik mezunları ve İİBF mezunları alınıyor. Aynı iş için bu kadar farklı bölüm mezunları nasıl tercih ediliyor.
-
@slutsky denetim işinde aynı iş diye bir şey olmaz. Uzmanlıklar oluşur. Kimisi teknik denetim yaparken kimisi mali denetim yapar. Zaten denetimde iş, usta-çırak ilişkisi ile ilerler. Müfettişlerin “üstat” tabiri de bundan kaynaklanır. Analiz, gözlem ve sorun çözme yetisi olan birisi mesleği de severse, mezuniyetinin çok da önemi olmaz. İlla ki muavinlikte öğrenir.
-
Bugün mülakata giren var mı acaba?