Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
-
@iktisadii34 ''Maksimum 30 günlük'' süre yazılı ve sözlü arasındaki süre..yazılı sınav açıklanmamış olsaydı bu süreden bahsedemezdik ki,hala sınav sonucu bekliyor da olabilirdik,..Neyse gidişat bence 5-6 ay falan daha sürmeyeceğini gösteriyor..Daha önce de belirtmiştim burada hala aynı fikirdeyim bence sona doğru geliniyor burada artık..Gelecek ay bu zamanlar aramızdan bazı arkadaşlar işbaşı dahi yapmış olabilir..Belki zamanla boşa çıkacak bilmiyorum ama benim düşüncem bu şekilde..
-
@del-piero inşallah hocam hepimizin temennisi bu zaten..
-
Herhangi bir bilgi alabilen var mı?
-
Arkadaşlar var mı aramızda Ankarada ikamet eden. Gidip teftiş kurulundan bilgi alsa hayrına. Telefondan elimiz kolumuz bağlı süreç devam ediyor deniliyor sadece.
-
Kurumlar bu aşamada çok ketum hareket ediyorlar,ben uğrayan arkadaş olsa da tam olarak bilgilendireleceğini düşünmüyorum maalesef..Soruşturmaların bitmiş olması gerekir artık belgeler teslim edileli 70 gün oldu,daha ne kadar sürecek acaba?!
-
Hiç yoktan şansimizi denemiş oluruz. Birisi gitsin lutfen ankara da ikamet eden yok mu aramızda?
-
Arkadaslar güvenlik soruşturmasında evlere polis yada kurumdan herhangi birileri geliyor mu ?
-
@bleda yukarda konuşuldu
-
Peki. Madem konuşuldu
-
@bleda bizim eve hiç kimse gelmedi
-
@shady1, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
@bleda yukarda konuşuldu
shady sakin
-
@iktisadii34 ya valla hocam nereden sonuç beklesem açiklanmiyo canim sıkılıyor artik. Çevre de açiklanmiyo
-
Yeni bir hafta ... yeni ümitler ...
-
@iktisadii34 maşallah bu sinava hep ankara dışından katilim olmuş !
-
@shady1 öyle görünüyor hocam...
-
Bi gelişme yok mu arkadaşlar ??? Emniyeti arayan arkadaşlar vardı mesela .. lütfen herkes gelişmeleri burada paylaşabilir mi..
-
@iktisadii34 ben 1 ay önce sordurmuştum dosya gelmedi dediler
-
Az önce emniyete gidip sordum. Birkaç yerden kağıt bekliyoruz, mahkemelik işiniz varsa o bekletiyor biraz yoksa 15 20 gün içinde hazırlayıp dosyanızı kuruma göndericez dediler. Benimki bu şekilde ise 60 kişiyi düşünürsek ve bakanlık komisyonunun oturup karar almasını da bekleyecek olursak üzülerek söylüyorum 3 aya yakın bekledik bi 3 ay daha bekleriz...
-
@iktisadii34 sizin dosya emniyete ne zaman gelmis hocam ? Yalniz soyle bi durum da var herkesin sorusturmasi degisik illerden ayni anda yani eşanli isteniyo . Birininki bitsin digerini gondeririz demeyecegine göre kurum , Simdiye kadar herkesin dosyasi mesafe katetmiştir heralde. Bunu kurumu arayip sorsak daha saglikli olabilir. Kac kişinin sorusturmasi bitmedi gibisinden.
Daha önce de söyledim yine söylüyorum bu kurumla ayni anda ilana çikan kik ve tcdd çoktan süreçlerini bitirdi. -
O zaman en az 2 ay daha sürer malesef .Herkes için hayırlısı olsun