Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
-
Bende varim
-
Ben de varım
-
Ben deee
-
@iktisadii34 soruşturmanın kaç gün kaldığını nerden sorduruyosunuz hocam? Emniyette tanıdığınız mı var yoksa herkese söylüyolar mı
-
@hayırlısııııııı emniyete gidip sordum hocam tanıdığım yok
-
Bende varım arkadaşlar.
-
Arkadaşlar merhaba.Aranızda sgk denetmenliği kazanıp buradan feragat edecek var mıdır?Ve eski konuşmalarda dikkatimi çekti ben de bundan dolayı listeleri kontrol ettiğimde vmy yi kazanan 2 kişi gördüm biri maliye biri iktisat olmak üzere.Bu arkadaşlar eğer takip ediyorsa buradan feragat edip etmediklerini paylaşabilirler mi?
-
Sadece 8 kişi miyiz ÇSB MY yi bekleyen ???
-
Ben de arada girip takip ediyorum ama süreçteki keyfiyet bıktırdı iyiden iyiye..Bunu tüm kurumlar genelinde söylüyorum....Bu güvenlik soruşturmaları hele akıl alır iş değil ya 5 dakikalık iş nası haftalar,aylar sürer..Yok taşeron oldu bekle,yok seçim olacak bekle..Bir-iki işi birarada yapamayacak kadar acziyet içinde mi bu soruşturmayı kurumlar..2016 puanıyla alan guy ve vmy alımları bile daha tam olarak tamamlanmamış soruşturma bekliyorlar düşünün,bir seneyi geçti bunların ilanları..Yine buranın topu topu elli kişilik soruşturması neredeyse üç aydır devam ediyor!
-
@del-piero Hocam 4-5 ayı gözden çıkarın. Yapacak hiçbir şey yok maalesef.
-
@del-piero dostum sen de isyan ettiysen açiklanmasi yakindir
Bunarada yazdıklarına katılıyorum.
-
@baumol Hayır ortada olumlu-olumsuz bir netice olur da;''ulan oldu ya beklemeye değer'' der beklersin ne kadarsa..ya da ''olmadı önüme bakayım''der devam edersin..Sürekli belirsizlikler içerisine hapsolmak ve bu şekilde uzun süre bekliyor olmak zorluyor insanı..Yine de niyeyse ''sürecin hızlı ilerleyip,göreve başlama'' konusunda en umutlu olduğum kurum burası..O kadar söylüyoruz bari şu hafta patlasalar bir bomba da açıklasalar sonuçları..Zor görünse de bu haftaya dair beklentilerim var:)
-
Arkadaşlar sizce herkesin mi soruşturması yapılıyor yoksa sadece kazananların mı. Çünkü ben yaklaşık bir ay önce sordurduğumda dosyan gelmedi demişlerdi. Şimdi soruşturmasının 15 gün kaldığını söyleyen arkadaşlar var. Eğer bir ay önce dosya gitmediği halde şuan 15 gün kalmışsa demekki hızlı ilerliyolar. Ya da iki ihtimal var ya benim soruşturmam yapılmıyor sadece kazananlara yapıyolar ya da emniyettekiler bana yalan söylüyor
-
@hayırlısııııııı gönlünü ferah tut öyle birşey olmaz
-
@sorgusuzsualsiz o zaman iyi düşünürsek süreç hızlı ilerliyolar
-
Evet 60 kişiden şimdilik 9 kişi burada aktif takip ediyor.
Bir arkadaş yukarıda paylaşmıştı evlere müfettiş geldiğine dair bir duyum almış. Bu konuda bilgisi olan, evine bakanlıktan müfettiş gelen var mı ?? -
@iktisadii34 öyle bi sey olsa coktan olurdu. Ziyaret yok sanirim bu kurumda. Bi de onu çıkarmayın
-
-
Selamlar , bende buradan sonuç bekliyorum, yalnız sormak istediğim bir konu var. Bakanlığa güvenlik soruşturması evraklarımı teslim ettikten 1 ay sonra başka bir kuruma daha evraklarımı teslim ettim. Sizce iki dosyam içinde ayrı işlem yapılır mı? Yoksa çevre bakanlığı için açılan halihazırda araştırılan dosyamın sonucu diğer kurumla da paylaşılır mı bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.
-
@cevre88 her seferinde yeniden yapiliyo bu saçma iş malesef