Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
-
@sirius ben de size saygi duyuyorum teşekkürler
-
Sözlü sınavda aynı konular sorulur degil mi ?
-
Arkadaşlar iyi akşamlar bi soru sormak istiyorum. Ilanda soyle yaziyo : Yazılı sınavda başarılı sayılabilmek için her konu grubundan alınan notun 100 tam puan üzerinden 60'tan ve bu notlar ortalamasının 70'ten, yabancı dil notunun ise 50'den aşağı olmaması gerekmektedir.
Simdi burda her konu grubu dedigine göre ingilizcenin de değerlendirmeye katilmasi gerekli degil mi siz bunu nasi yorumluyosunuz ? -
Bir de su aklıma takildi . Yazılıyi kazananlardan sözlü oncesi istenecek belgeler ..... diyo ilanda. Bunu ne zamana kadar vercez o yazmiyo
-
Burası da ne kadar sessiz bi sayfa
-
@shady1 yettim dostum bugün arayamayacağım ama yarın aramayı düşünüyorum.. önceden arayan olursa inşallah... buraya da yazar
Bakan oldu mu kazananlar arasında mülakat kazanan var mı acaba?
-
arkadaşlar mülakata kalamayanların sınav sonuçlarını öğrenmesi konusunda kurumu arayıp bilgi alan var mı?
-
@keymarsh eyvallah hocam sen de olmasan cekilmez buralar. Ben bugün arayip öğrenirim
-
arkadaşlar sabah aradım ben kurumu,gün içinde belgelerle ilgili duyuru yapacaklarmış.
-
@keynesgiller eyw hocam sağolasın
-
Arkadaşlar bakanlıktan aradılar ilandaki belgelerin önce mail olarak yollanmasını sonra da sözlü mülakattan önce posta ya da şahsen iletilmesi gerektiği söylendi.
-
@hans4106 Beni arayan kimse olmadı. Ayrıca nereye mail atılacakmış?
-
@civilengineer11 Beni de aradılar arkadaşlar. Ben bu kadar saçma bir sistem görmedim ya. Yaptıkları sınav ayrı bir komediydi. Sonraki süreçler de ayrı komedi. Ne anlamı var bu yapılanların ben çözemedim. Hem mail atılmasını istiyorlar hem de sözlüden önce özgeçmiş ve beyanların gönderilmesini istiyorlar.
-
Beni de şimdi aradılar,belgelerin en geç yarına kadar celal.onal@csb.gov.tr adresine göderilmesi gerkiyormuş.
-
Sözlü sınavda ne sorulacağı hakkında fikri olan var mı
-
Celal Bey başmüfettiş bu arada
-
@keynesgiller Hocam bana en geç yarına kadar denmedi acaba ben mi yanlış hatırlıyorum?
-
@wtpooh hocam bana e postayı yarın mutlaka taratıp göndermem gerektiği söylendi .
-
@keynesgiller Teşekkürler. En iyisi bugünden halletmek.
-
@keynesgiller taratmak şart mı acaba , fotoğrafını çekip yollasak olmaz mı? Bir de bu beyan yazıları nasıl olacak mesela 'askerlik ile ilişiğim bulunmamaktadır ' yazıp imzalanacak mı?