Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
-
@shady1 kaçış yok diyorsunuz
-
@cevre88, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
@shady1 kaçış yok diyorsunuz
El mahkum
-
Evet 10 olduk arkadaşlar yok mu arttıran??
Sayfayı dışarıdan takip eden arkadaşlar lütfen hesap açarak gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi... -
Haydaaa evine kurumdan ziyaret gerceklestigini söylüyorlar bu sefer de. Var mi aramizda böyle bi durum ?
-
@shady1 kimden duydunuz hocam
-
@shady1, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
Haydaaa evine kurumdan ziyaret gerceklestigini söylüyorlar bu sefer de. Var mi aramizda böyle bi durum ?
@bleda ??
-
@bleda sanıyorum yanlışlıkla duyum başlığı açarak cevap vermiş. Yazdığını iletiyorum:
“Benim duyumum mühendis bir adaya kurumdan evine ziyarete gelmişler. Arkadasın arkadasından duydum. ne kadar doğru bilmiyorum” -
@iktisadii34 Ankara'da ikamet ediyorsa olabilir tabi gayet normal bu alındığı anlamına gelmiyor tabiki.Ya da mühendislikten dolayı böyle bir uygulama da yapılıyor olunabilir.Tamamen fikir yürütme benimki.
-
@bjk kusura bakma kardeş ama ne kadar mesnetsiz ve anlamsız bir yorum ...
-
@iktisadii34 Senin çapın yetmez kusura bakabilirsin.Önceki yorumlara da baktığım zaman o kadar boş muhabbet döndürmüşsün ki.O yüzden anlamanı beklemiyorum zaten.
-
@bjk ileri zekalı zat mümkünse sen fikir yürütme.Neden ankarada yaşıyor olmasına veya mühendisliğe özel bi uygulama olsun.. 20 my alınacak ve hepsi eşit koşullarda araştırılır incelenir. TC devleti bakanlık merkezine müfettiş yardımcısı alıyor .Bölüme,şahsa,şehire göre süreçte farklılığı mantığın alıyorsa diyecek sözüm yoktur. Sadece böylelerinin devletin önemli kademesinde görev yapacak olmasına üzülüyorum.
İkincisi, sana ve çirkefliğine cevap vererek düşmicem, muhattabım değilsin(.) -
Evet evimize müfettiş geldi. Ankaradayız.
-
@seracer biraz bilgi verebilir misiniz size ne zaman ulaştılar, ne zaman geldiler, sürece dair bir şey söylediler mi veya ne zaman tamamlanacağına dair
-
@iktisadii34 Ya ne kadar boş yapıyorsun sen ya.Belliki süreçte yenisin ama beynin de basmıyor.Süreçte yeniysen her şeye atlama abicim tamam.Ben şuan bir kamu kurumunda çalışıyorum ve çalıştığım kurumda genelde eve ziyaret gerçekleştirilmektedir.Bana gerçekleştirilmedi ve girdim tam tersi olanlar da oldu.Benim amacım bilgi vermekti.Mevlananın bir sözü vardır.Cahille girme münakaşaya.Ya sinirini zıplatır tavana.Ya da yazık olur adabına.Gerek yok anladın mı ?Pardon sen de o yoktu.Daha fazla cevap vermiycem.Ayrıca diğer arkadaşlarda yeni olanlar varsa.Şunu belirtiyim.Polis konusunda da emniyet bazen gelmiyor telefonda ya da sistemde ilk aşamayı yapıyor.Diğer arkadaşlara saygılar sevgiler.Hepimiz için hayırlısı olsun.Umarım hak edenler geçer.
-
@seracer tüm adaylara gidilcek mi nasi bi süreç izliyolar hocam bölümünüz nedir ?
-
Yaklaşık iki ay oldu sürece dahil bir bilgi verilmedi, ev ziyareti şeklinde gerçekleşti.
-
@bjk il farketmiyor her yere gidiyolar gerek goruldugunde gidiliyormus
-
@brzezinski o zaten dediğim gibi bir tezdi
-
@seracer hocam hoşgeldiniz öncelikle çok bekledik bu gelişmeleri duymayı fakat uzunca da bir zaman olmuş. Neler konuşuldu ? Ne yapıldı? biraz bizimle paylaşır mısınız?
-
Arkadaşlaraz önce aldığım bi duyumu paylaşmak istiyorum. Benim soruşturmam bitmiş 10 gün önce dosyam kuruma gönderilmiş.