@7ay haklısınız demek istediğim bu bakanlık alımlarını bir yıl sonra açıklayıp bir yıl sonra da göreve başlatabiliyor. hazırlıklı olmak lazım. ancak yaşadığınız mağduriyet çok kötü. allah yardımcınız olsun
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
-
@7ay haklısınız demek istediğim bu bakanlık alımlarını bir yıl sonra açıklayıp bir yıl sonra da göreve başlatabiliyor. hazırlıklı olmak lazım. ancak yaşadığınız mağduriyet çok kötü. allah yardımcınız olsun
-
@islimbot onları da mı bekletiyorlar pes artık
-
@hayırlısııııııı bilmiyorum ama bekletmişler o zaman. belki darbe girişimine denk geldiği içindir bilemem ama yine de kurumun alımlarında bekletmeye meyilli gibi
-
@islimbot sağ ol. bizim ki kadar belirsiz sözlü mülakat sonucu bekleyen olmadı bahsettigin alım 6 ay ondan fazlası geçen uzman yardımcısı alımı 10 ay belirsizlik sürdü. Biz şu an bir tık üstündeyiz 12 ay ile (ay doldugu an yukarı yuvarlarım).
-
@islimbot artık iş başı hemen oluyor gibi muhtemelen iş başı yaptırmama ile ilgili bir yaşamaları gereken bir sıkıntı yaşadılar. şimdi bütün süreci belirsizlik ile geçiriyorlar
-
Bu sozlu mulakat aciklama icin max su kadar surede aciklanir gibi bir sure yok mu? daha kac sene bekleyecegiz.
-
Bakan yardımcılarına mail atmak bir işe yarar mı acaba? Hatırlatma gibi
-
@islimbot, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
https:/ /www.memurlar.net/haber/603316/cevre-uzman-yardimciligini-kazananlar-7-aydir-bekliyor.html
kazansanız bile bu durum yaşanabilir
Adamlar zaten beklemekten yılmış niye boyle bi durum da olabikir diyosun ölsün mü adaylar napsin
-
Bugun açıklanma ihtimali var mı acaba
-
@hayırlısııııııı sen ki forumu takip eden birisi olarak güldürdün hocam
-
@engineeer haklısınız
-
Bu kadar saçma bir belirsizlik görmedim. Haber bekleniyormuş herhalde gaipten gelecek.
-
Gerçekten anlamak çok zor. Bakan Bey'e hatırlatmak bu kadar zor olmamalı.
-
2017 tarihli alımın sonucunu 2019 da beklemekte varmış kaderimizde
-
konu başlığını 2017-2019 olarak güncellemek gerek
-
Ptt bile bizden sonra alıma çıktı sonucu acikladi burasi aciklanmadi sonumuz hayir olsun...
-
Arkadaşlar bu 1 yıllık süreçte başka kurumlara atananlar bu kurumdan feregat ediyor mu.
-
Eğer atanan arkadaşlar varsa feragat etsinler çünkü hiç çalışmayıp da 1yıldır bu işi bekleyenler var en azından haklarına girmemiş olursunuz.
- topic:timeago_later,7 gün
-
@islimbot böyle bir durum da var demiştiniz ya, bu adayların akıbeti ne oldu başladılar mı göreve? Biraz araştırdım bulamadım ilan vs
-
@islimbot https:/ /www.memurlar.net/haber/603316/cevre-uzman-yardimciligini-kazananlar-7-aydir-bekliyor.html
Bundan bahsediyorum