2017 Enerji Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (33 Kişi)
-
@sprhk Dostum bir kaç arkadaşım girdi daha evvel farklı alanlardan. Kimisine alandan genel anlamda sorular soruldu. Ek olarak Enerji bazlı sorular soruldu. Kimisine ise alanında hiç soru gelmeyip genel Alan bilgisi sorularına ek olarak enerji konulu sorular soruldu. Bir standardı yok yani gözlemlediğim kadarıyla.
-
@paretowilfredo anladım hocam cok sagolasin artık biraz sürpriz olacak
-
@paretowilfredo Hocam mülakat yeri İşçi Blokları Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi (Eski 1483 Cd.) No:51/C 06530 Yüzüncüyıl/Çankaya/ANKARA burası
-
Varmı mülakata giren(iibf) arkadaşlar varsa bizi biraz bilgilendirse yani bizzat ne sorduklarını söylemesenizde olur kısa cevaplı sorularmı geliyor
-
@bcd iibf 20-22 arası kardeşim
-
Arkadaşlar ben kamu mezunuyum sadece alan da o başlıktan mı soru gelecek doğru mu anladım.
-
@paretooptimal ben eem den girdim soruların %80-85 i alanla alakalıydı. Diğer dallardan normlar hiyerarşisini; Aziz Sancar'ı ve ödülü nerede aldığını falan sordular. Yani hep kendi alanınızdan beklemeyin, araya farklı sorular gelebilir
-
Takım elbiseyi orda giyebileceğimiz bir yer varmıdır bir sıkıntı olurmu orda giysek
-
@bcd neden sıkıntı olsun
-
@oruçreis nebileyim kardeş her kurumun kendine göre farklı yapısı kuralları olabiliyor belki mülakata gireceğimiz yerde buna uygun bir yer yoktur.
Burayada bizden başka kimse birşey yazmıyor -
@bcd güvenlik gorevlilerinin giyindivi yer vardir bence her turlu bulunur bir yer.
-
Arkadaşlar günaydın. iibf mülakatları bugun başlıyor. Girecek tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.
Mülakat hakkında giren arkadaşlar bilgi paylaşımı yaparsa minnettar olacağız. Kolay gelsin.
-
@sprhk ben eem'den girmiştim. mülakat ekibi gayet pozitif insanlardı ya da mülakatın ilk günü diye belki öyledir bilemeyeceğim, gergin bir ortam yoktu. 8-9 tane bölümle alakalı soru sordular, şu an çalıştığım iş yeri ile alakalı yaptığım şeylerden sordular. epdk'nin hangi alanlarda çalıştığını sordular. enerji sektörü ile ilgili kısaltmaların açılımını sordular vs. yenilenebilir enerji hakkında fikrimi aldılar. yaklaşık 15-20 dk. felan sürdü mülakat.
-
@thegreatsociety sağol hocam cevap icin hakkinda hayırlısı olsun.
-
Keşke İİBF ile ilgili de bilgi alsak.
-
@gizo11 kardeşim alanla ilgili genel sorular sordular Bş belediyesinin belediyeden farkı maliye politikası cumhurbaşkanlığı seçilme şartları gibi genel olarak bu soruların içindende kısa cevaplı sorular sonra kurumla ilgilli genel sorular kaç uyeden olusur kim denetler diğer ust kurullarla ilişkisi gbi.sorular kolay gibi görünüyor ancak bilginide öçüyorlardı arka planda bence. Kurumu takdir ettim güzel bir mülakat oldu adayları sıkboğaz etmeyen yumuşak yaklaşımları var ve birçok soru soruyorlar iki soru sorup çık demiyorlar mülakat komisyonunda bayan üyelerin olması çok iyi olmuş ülakattan önce sizin heyecanınızı yatıştıran iki kişi var öngör7üsme gibi biraz daha sizin hakkınızda bilgi almaya çalışıyor
-
Buarada dığer arkadaşlarada başarılar, ülkemiz ve bizim adımıza haktan hayırlısını dilerim
-
@bcd çok teşekkür ederim. Hakkınızda hayırlısı sınavlar biteli baya bir zaman geçti o nedenle pek bişi hatırlamıyorum. Umarım olumlu olur. Sizinde şansınız açık olsun
-
@bcd hocam geçmiş olsun hakkinizda hayirlisi. Hangi bölümdü sizin ve kac dakika kadar sürdü mülakat?
-
@bcd hocam bir de mülakata girmeyen oldu mu bugün acaba?