2017 Enerji Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (33 Kişi)
-
@paretooptimal Evet ben çalışıyorum. Muvafakat dilekçesi yazıp kuruma gönderdim. Siz neler yaptınız?
-
@itadam yok hocam ben kazanamadım EPDK yı. Atanmış iki arkadaş kazanamadı bende yedek bekliyordum da merak ettim çalışmayanlara mı öncelik tanıdılar acaba diye
-
@itadam hocam erken değil mi acaba. Daha güvenlik soruşturması var önünüzde. Bilmediğim için soruyorum.
-
@twoof, içinde söyledi: 2017 Enerji Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (33 Kişi)
Bilmediğim i
Süreç şu şekilde işleyecek sanırım; 1 Muvafak Dilekçesi (EPDK'ya) 2 Kurumun Muavafakatı 3 Güvenlik Soruşturması 4- Atama Kararı 5 Şu an çalıştığın kurumla ilişiğin kesilmesi
Erken değil, ben aradım gönderebilirsin muvafakat dilekçeni dediler.
-
@itadam anladım epdk ne zaman işe başlatır belli değil ya tam olarak süreç, o süre boyunca dışarda kalmak veya bir aksilik olabileceği durumunu düşündüm o yüzden.
-
@twoof neden dışarıda kalasınız ki?
-
@itadam ben cevabınızı tekrar okudum da şimdi anladım muvafakat daha farklı oluyor doğru. Ben bir an istifa gibi düşünüp şimdi istifa kabul edilse epdk ya başlayana kadar dışarda kalcaksınız gibi düşündüm. İstifa ile gelecekler için biraz sıkıntı ne zaman istifa edilmesi gerektiği belli değil. Bugün etsen dışarda kalacaksın. Son anda etsen istifan hemen kabul edilmezse bir gün içinde diğer kuruma başlama durumu var. Biraz sıkıntı.
-
@twoof evet istifa sıkıntılı. istifa dilekçesinin kabul edilmesi gerekiyor. Ve bu kabul edilme süresi içinde de fiilen görevine devam etmesi gerekiyor.
-
@itadam sözleşmeli ise istifayı basıp hemen gecemez mi
-
@galatasaray Sözleşmeli statüsündekiler için istifa süreci nasıl işliyor bilemiyorum ama çıkarım yapmak gerekirse; istifa nitelik olarak bir dilekçe. Yani kurumdan bir şeyi -ilişiğinin kesilmesi- talep ediyorsun. Bu dilekçeye göre ilişiğini kesme işlemlerini kurum yürütecek. Kurum istifa dilekçesi üzerine yaptığı işlemler tamamladığı zaman kişinin ilişiği kesilmiş olacak. Bu yüzden bu işlemler tamamlanana kadar personel olarak devam edersin.
-
Arkadaşlar kurum heralde çağırmaya başlamış. İşe başlayan yada başlamayacak olan var mı yedekler olarak var mı bi şans bilelim
-
@arf ben bu konuyla ilgili kurumu aradım. Feragat eden olur da yedeklere sıra gelirse biz arayıp haber veriyoruz dedi görevli. Şahsen ben tek yedeğim ve asıl olan iki arladaş da atandı. Tabii büyük bir hayâl kırıklığı. İnşallah sizin listedeki asıllardan feragat eden olur. Ayrıca yedek bekleme süresi 1 yıl fakat bu süre dolmadan sınav ilanı olursa yedekler olarak hakkımızı kaybediyoruz.
-
@Cüzimütemmim @Arf dostlar şahsen ben gitmeyecek bir asil söyleyeyim size kendisi hali hazırda antalyada guy ve epdkdan feragat etti guyda kalacak kurum çağırmaya başladıysa yedeklerden 1 kişiye sıra gelmiştir hayırlı olsun
-
bu alımdaki arkadaşlar işe başladı mı acaba? yeni ilan gelir mi?