Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
-
Bence spor konusunda kurum ile gazi arasında bir kopukluk olmuş.Önceki alımda kurum spor bölümünden neler çıkacağını falan belirtmiş ve genelde kurumun siesinde yer alan bilgilerden çıkmış.Hatta daha eski bir alımda ilan metnine spor kısmında yer alan sorularin buyuk çoğunluğuna kurumun sitesinden ulaşılabileceği notu bile düşülmüş.
-
Bir önemi kalmadı ama merak ettim.Muhasebede bağlı soru vardı.Tek tabloyla 3 soru sormuş.
10.000
60.000
0,667 miydi cevapları. -
Saçmalık bir sınavdi boş yere zamanımızı, emeğimizi, dikkatimizi gasp ettiler.. Sınav ya hani sözde, neyi sinadilar bunu aciklasinlar bize. Kendi bünyesinde bulunan müfettiş uzman herhangi bir personel bu sorulara cevap verebilecek mi acaba. Durduk yere sinirimizi bozup geldik haftasonu haftasonu
-
@luthor bende aynı sonuları buldum hocam
-
@luthor ilk ikisi doğru bende onları işaretledim ama duran varlıkların devamlı sermayeye oranını kesirde 4/7 buldum buda olsa olsa 0,55e yakındır diye 0,667yi işaretlemedim
-
@luthor ben de öyle buldum
-
@jakojoko kanuna baktım tahkim kurulu merkez teskilat içinde geçmiyor diğerlerini okumadan onu işaretledim kardeşim
-
@ecinar Hizmet il mudurlugu olmayacak mi hocam.O direk tasra teskilati.
-
@sirius kanundaki ibare aynn vardı olimpik ve paralimlik spor dallarında ilgili olimpiyat oyunlarının diğer Spor dallarında yaz olimpiyatları bitiminden itibaren diyordu diye hatırlıyorum
-
@luthor gençlik hizmetleri il müdürlükleri taşra teşkilatında yer alır
-
@uur242 Evet cevap oydu yanlış hatırlamıyorsam.Merkez teskilatinda olmayan sorulmustu.
-
Arkadaslar pazaretesi gunu hepimiz kurumu arasak durumu bildirsek belki birseyler degisebilir cunku sorularin yarisinin ne kurum ile ne de genel spor kulturu ile alakasi var
-
10 soru iptal olsa mesela sınav her soru 10 puan olacak şekilde mi yoksa,iptal olanlar doğru kabul edilcek şekilde mi olur bu konu da önemli.
-
@uur242 gerçi iptal edilen sorunun doğru kabul edilmesi gerekir.
-
boş yere uykumdan feragat ettim.Şehir dışından gelenleri düşünemiyorum
-
@murky Sınavdan sonra koridorda bekleyen yetkililere sıcağı sıcağına 5-10 kişi durumu izah ettik,onlar da şaşkındı ve gerekli incelemelerden sonra bazı soruları iptal edebileceklerini söylediler..Hayır 5-6 soru iptal edilse ne olacak ki!?..Daha iyi sallayanın başarılı olacağı bir sistemin kime ne hayrı var?..Sor abi sor adamakıllı gerçekten spor bilgisi ve kültürünü ölçen soruları yapan da yapamayan da keyif alsın cevapları tartışırken..Şimdi üzerine konuşulacak soru bulamıyor millet..Yazık bir sınav gerçekten..ki sonunu berbat etmemiş olsalar bu sınavın alanı diğer ikisine göre daha kaliteydi..
-
Tarihin en kaliteli(!) sınavının soruları ne zaman yayınlanacak acaba bilgisi olan var mı? Sorulara bakıp bakıp feyz almak istiyorum
-
@harristodaro 20 Aralık
-
@luthor eyw hocam
-
@del-piero aynen valla 5-6 soru kesmez hocam bu sınavda adam akıllı 7 soru var ilanda belirtilenlere uygun gerisi saçmalıktan ibaret.