Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
-
@luthor, içinde söyledi: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
Ya arkadaşlar bu konu hakkında derdimizi nereye anlatabiliriz.Sınava girersin 3 ay sonuç beklersin mülakata girersin 3 ay da ordan.Üstüne 3 ayda arşiv araştırması.Bu ne ya.Resmen en verimli zamanımızı evde ilan beklemekle geçiriyoruz.Süreç uzadıkça her ilana ilk 400 deki kişiler başvuruyor.Hayır bu insanlarda sadece 1 ine girecek ve geri kalan kadrolar boşta kalacak.Şu alımlara bir standart getirmek bu kadar mı zor.
-
@1903bjk bir daha guy sinavina girmek istemiyorm ben ya ztn yaptim yapacagimiki kurum sinavimda yuksek sayılırdı mulakatada cok calismistim yani guydan fena sogudum ben ama umuyormki vmy hatta deftarlik fln tez vakit gelir ve bizde ataniriz yemin ediyorm hayattan gr zevk almiyorm dun derse oturmustum bugun kapak acmadm yetersiz bakiyeyim resmen
-
siralamam 565 basvurmali miyim sizce arkadaslar? Is teftis sinavi 400 kisi cagirdi ve 3 puan turundeb 88,6 ile kapatti. bunun tek puan olmasi siralamayi 88 e kadar indiri mi sizce ? Tabi burasi 300 kisi cagiriyor oradi da var. cok kararsizim o kadar belgelerle ugras gonder falan hep masraf
-
@sgkci Başvur hocam başka çaren mi var.Gelirse piyango olur.
-
@luthor Bana gelmiycek diye dusunuyorum o yüzden bosuna masraf yapmak istemiyorum aslinda. noterdir postadir falan. Ama baska caremiz de yok gibi basvurup piyango beklicez dedigin gibi. Boyle olmasi calisma motivasyonunu da dusuruyor.
-
barajı geçen herkes mülakata kalıyor, ingilizce değerlemeye katılmıyor. 4 alan dışında spor alanı var orada da barajı geçmek gerekiyor tabi.
-
@sgkci Haftaiçi aramak lazım belki e devlet mezuniyet belgesini veya kurum onayli diplomayı kabul ederler.
-
@luthor yanlis degilsem e devletteki mezuniyet belgesinin kabul edilmesi icin arkadaslar önce bimerden yazmislardi bu durum. Daha sonra sanirim bimerden alinan bir talimat dogrultusunda kabul edildigini dusunuyorum. Bu yüzden buraya basvurmayi dusunen arkadaslarin bu durumu bimere yazmasi gerekli. Ben sayet kendim bu durumu yazip gonderecegim. bi kac kisidaha yazarsa bu durumu kabul ettirebiliriz.
-
@sgkci Olabilir hocam.Toplu olarak kurumu arasakda birşeyler yapılır bence.Zaten noter onaylı diploma istemek kadar saçma bir düzen olamaz.E-devlet diye bir sistem var.Yollayalım e-devlet çıktısını sistemden barkod numarasıyle kontrol etsinler.
-
@Antimülakat spor hizmetleri uzmanligi gibi spor kültürü ve genel müdürlüge dair bilgiler bölümü var bu sinavda da hocam ek bir calisma gerek var mi varsa ne yapilmali girdiginiz sinavda nasildi soru tipleri
-
@luthor gsb ve kyk kabul ettiyse bu da kabul eder diye düşünüyorum
-
Yeter be kardeşim, bari hali hazırda sona ermiş olan mülakatları açıklayın da insanlar önümüzden çekilsin. Her sene ayrı bir mağduriyet yaratmayı nasıl başarıyorsunuz anlamıyorum.
-
Ne de güzel izliyoruz 5-15 kişilik ilanlari
-
@paretowilfredo meslek tanıtım yazısı hazırlayacak mısınız?
-
BDDK ne yapıyor? 3 farklı ünvan için aynı anda ilana çıkıyor adamlar. Bankacılık uzmanı, bddk uzmanı ve murakıp. Birine başvuran diğerine başvuramıyor ve böylece bir çok insan sınava girme şansı yakalıyor. Çoğu kurumdan daha az alım yapsa bile çok daha fazla insana umut kapısı oluyor. Keşke gençlik ve spor bakanlığı da aynı yolu izleseydi. 500+300+300 = 1100 kişi sınava girecekti. Ne yazıkki şu durumda ilk 500 de olanlar için 3 tane sınav oldu.
Olay 1 alana 1 bedavaya döndü. Kyk’ yı kazanamadınız mı? Korkmayın denetçilik sınavı var...
-
@akkygsz Hocam alınan puanla en fazla şu kadar sınava başvuru yapılabilir örneğin sadece 10 sınava başvurulabilir tarzında bir kısıt olsa adaylar daha seçici olur her ilana başvurmaz.Onun dışında bir çözüm bulmak zor.İşsizlik ortamında başvurana da birşey denmiyor.Olan sıralaması 500 üstü olana oluyor.Şimdiden kpss psikolojisine girdim.İşe yarayacağını düşündüğüm puan türlerim 80-90 arasında ama pek bir iş yaramayacak anlaşılan.
-
E devlet mezuniyetini herkes gönderirse hiç sıkıntı yapmazlar bence
-
@yalnızkurt iş müfettişliği, kyk muf, tcdd, gsb denetçi, spor muf. Hepsine mecburen başvurdum. Vallahi sgk açıklasa ve denetmen olsam hiçbirine başvurmam. Çok merakli değilim vesikalık+posta parası vermeye. Zaten istanbul Guyun etkisendym hala. İlk 100deyken 850+213de ismimiz bile yok
-
@kpssa34 aynen ben de öyle yapmayı düşünüyorum kabul ederler umarım..
-
Sgk ve vmy uzamasaydı bu alanlara bukadar çok başvuran olmazdı kurumlar arasında koordinasyonun olması gerek devlet personel başkanlığı gibi bir kurum bu koordinasyonu sağlayabilir ama şuda önemli ilk sıralardaki adamlarında bir avantajının olması gerek yoksa bu sınavlara hep ilk 500 sıradaki kişi başvuracak ama sonuçta alınacak kişi sayısıda hep 5 15 kisi arası