Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
-
Sınavı geçenlerin evlerini bizzat ziyaret edip elini öpeceğim. Bu nasıl bir sınavdı?
-
Mülakata kalacak adam bulacaklarını zannetmiyorum şahsen ben. İktisat soruları da oldukça zordu. Ben dün oturup baya bir spor genel müdürlüğü mevzuatını okuyup, olimpiyatları ve türk spor tarihini araştırdım. Kitapçığı ilk aldığımda 2 soru çarptı gözüme biri SGM kanunu biri de 2020 olimpiyatları aha dedim biz bu sınavı geçeriz inşallah. Diğerlerine de bilerek bakmamıştım moralim bozulur diğerlerini çözmem diye. Büyük bir ciddiyetle çözdüm ki spora gelene kadar hepsi süperdi, spor sorularını okudukça içimden neler geçirdiğimi tahmin edebilirsiniz. Bir dahaki sefere BESYO mezunları da girsin bu kurumun MÜFETTİŞLİK sınavına.
-
Ben spor kısmından başladım soruları çözmeye , yan tarafta İş yeri hekimliği sınavı vardı acaba dedim yanlış sınava mı geldim !
-
@del-piero bende diyordum ki bu forumda herkes mi salak(!), çok şükür ki zeki bir arkadaşımız çıktı ! Adam hakli beyler. TUS sinavinda tutupta hentbol kaç kisiyle oynanir? vs gibi sorular sormayacaklar ya..
-
Spor kısmı oldukça kolaydı tıpçılar için. Ulan milletle dalga mı geciyosunuz !!! Adam ekmek derdine düşmüş bir umutla taa nerelerden geliyor. Sağdan soldan borç harç buluyor. Sonra dayayın soruları ayıptır günahtır. Şu ülkenin garibamları olmasa bir hiç bu ekonomi. Yazık ayıp günah !!!
-
Suç bende, tıp öğrencisi yeğenimi sınavdan önceki gece tutup "hadi bana biraz ders çalıştır" demeliydim..
Ama en çok neye yanıyorum, o kadar hasta olmama rağmen biraz toparlayıp sırf sınava girebilmek için dün gece acilde yediğim 2 seruma yanarım, bilsem yatar dinlenir sabah sabah hiç uğraşmazdım -
Yalnız eurolig şampiyonluğu ile ülkemize tarihi bir başarı kazandıran Fenerbahçe'mize ,bizleri hem gururlandırıp hem de duygulandıran Ampüte Milli Takımı'mıza,daha başka başka göğsümüzü kabartan kulüp ve sporcularımıza ayıp olmadı mı?Hepsini geçtim bu yıl bu ülke küçüğünden büyüğüne yüz elli dokuz bin tane spor organizasyonuna ev sahipliği yaptı,hazırlayan bunlardan bihaber heralde!!..Yok arkadaş yok Gazi resmen hayalkırıklıklarının başkentiydi bu sabah!
-
@luthor, içinde söyledi: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
@heredotolga Hocam çalıstikta sgm mevzuatina,olimpiyatlara,olimpiyatlarda yer alan sporlara,Turkiyenin basarilarina falan calistik.Kimsenin aklina gelmezdi bunlarin cikacagi
Çalışmadan giren varsa diye dedim hocam yoksa hazırlanıp girene lafımız olamaz ::)
-
@del-piero Kesinlikle bence de en büyük suç Gazi'de. Ama bu sorular hiç mi kontrol edilmedi, hiç kimse hiçbir şey demedi mi, uyarmadı mı?
Ben Ankara'da olduğum halde bir metroyla gidip geldiğim halde bu kadar sinirlendim, diğer illerden gelen arkadaşların durumunu tahmin dahi edemiyorum. Gerçekten bu vebaldir, ayıptır. Umuyorum ki yaptıkları sınavın saçmalığının yüzüne vurulması adına mülakata kalacak 1 kişi dahi bulamazlar. -
Sgm bu sınavla ne yapmak nereye varmak istemektedir!!!
-
Hadi güreşte ortalığın anasını ağlatan Taha reisi sormadınız, ulan bari Naim babayi sorsaydiniz vicdansizlar. Ama gel gör ki güzel ülkemde bu insanlar bir kas'ın ismi kadar değer görmüyor maalesef..
-
Benim merak ettiğim kısım ya kimse gecemezse ne olacak geçen zaten şansa geçecek kimse nin şansı tutmazsa ne olacak
-
Sınavdan sonra kurumdan gelen kişilerle bir kaç arkadaş konuşup spor kısmıyla ilgili sıkıntıyı söyledik. Yönetmenliği spor kısmı için değiştiremeyiz ama belki terimsel soruları iptal edebiliriz dediler. Yani 20 soru üzerinden değil de 15 soru üzerinden değerlendirilir dediler
-
Sporla ilgili hatırladığımız soruları yazalım arkadaşlar
1-tici 1922-1936
2-3789 1986
3-tahkim kurulu
4 federasyon 3ay
5-federasyon oy kullanamayan
6-antrenörün görevi
7-tokyo
8-selim sırrı tarcan
9-cooper testi genel dayanıklılık
10 voleybol file 2.43 -
@beşiktaş1903, içinde söyledi: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
Benim merak ettiğim kısım ya kimse gecemezse ne olacak geçen zaten şansa geçecek kimse nin şansı tutmazsa ne olacak
Daha önce yök ve bddk da sanırım mülakat yapılmasına rağmen kimse alınmamıştı sanırım ..bu sınavda daha yazılı aşamasında öyle olabilir kim kazanacak ilginç zaten kazananı almaları lazım
-
@ecinar kanun numarası 3289 yanlış yazmışın sanırım
-
Ve merkez teşkilat dan değildir dediği il müdürlüğü değil mi??
-
Federasyon secim zamanı sorunda ilk seçimi mi soruyordu ikinci seçimi mi?
-
@ecinar tahkim kurulu doğru cevap mı?
-
İl Müdürlüğü-federayon sekreteri oy kullanamaz-üstünidman-olimpiyat bitiminden sonra üç ay. Bunlar doğru olan bana göre