Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
-
@murky @kombassankoma Beklemekten başka çaremiz yok şu durumda..Görevli de heralde işkembeden atmamıştır bugün açıklanacak diye..Belki daha sonra kurumla irtibata geçip yarına bırakmış da olabilirler.
-
@del-piero hayırlısı olsun hocam teşekkürler bilgiler için akşam akşam heyecan yaptık, kısfmet artık:)
-
o zaman ilana neden 20 si yazıyorlar hadi aksilik oldu yetişmedi neden duyuru yapılmıyor nasıl çalışıyor bu kurumlar anlamak güç. yaz 21 de 22 de hatta 31 de ama dediğin tarihe riayet et kimse neden 5 günde açıklamadın da 7 gün de açıkladın demez 20 yazıyorsan oraya 20 sinde açıklayacaksın arkadaş sabah 8 den beri bekliyorum yazık ya
-
bu sınavla ilgili yolunda giden hiç bir şey yok daha neler olacak merak ediyorum ^^
-
Acaba biz sınava girdik mı diye sorar oldum kendime
-
İyi yönden düşünelim @Del-Piero söyleyen kişi konudan habersiz iptal edilen sorularda 4 5 değildir
-
burada da üzdüler bizi
-
Bugün öğlene doğru rutin saatinde açıklanır artık, uzatmazlar daha fazla diye düşünüyorum
-
Var mı acaba bugun arayıp soran ?
-
@satrab insallah öyle olur hocam
-
Arkadaşlar var mı bir haber ?
-
Aradım birazdan açıklayacağız dediler . Saat vermediler.
-
Ben son yarım saat diyorum
-
Açıklansın artık ders çalışmaya odaklanmakta sıkıntı çekiyorum. Bu sınavı bi kafamdan atayım.
-
@suigeneris surece 23 yaşimdayken başladım şuan 26 yaşındayım puan almakla ilgili problemim olmadı mulakattan elendim bu zamana kadar şimdi ben onca kurum sınavı ve mülakata hazırlıkla yaşlı beyin mi oldum yoksa bunca yıl vazgeçmedigim için atanmayı siz genç beyinlere gore daha mı çok hakettim laflarınıza dikkat edin!zaten yaşlı beyin diye kafanizdan gecirdiginiz insanlar bu yola başkoydukları icin ne bir iş bulabildiler ne hayatlarını yaşayabildiler toplumdan yedikleri baskıyı hic soylemeyecegim birde siz gibi ettiği lafın nereye gittiğini bilmeyen insanlarla uğraşıyoruz
-
@nilayfb siz sgm’i mi aramıştınız?
-
@murky evet sgm'yi aradım. Müdür "Birazdan açıklıyoruz, birazdan açıklıyoruz, takip edin sayfayı" dedi. ve hala açıklamadılar.
-
@nilayfb cidden alay eder gibi bir durum oluştu. Dün de gazisem’i aramıştı bir arkadaşımız gece boyu açıklanacak diye bekledik.
-
@murky beklemeyeyim diyorum olmuyor ya takıntı yaptım resmen.
-
dün 2 saat dediler kaç saat oldu bugün birazdan diyorlar onlar lazer tutuyor bizde kedi misali burda zaman öldürüyoruz ...