Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
-
Ajanslardan alınan son bilgi 2 saat içinde kitapçıkların erişime açılacağı,yayabilirsiniz:))'İptal soru' konusunda da sıkıştırdım ama görevli bu konuda ketum davrandı yazılan raporun içeriğini bilmiyormuş..İlk başta bi kem küm etti ama 'dört,mört' bir şey dedi galiba ama çok anlamlı sesler değildi belki bana da öyle gelmiş olabilir:))
-
@del-piero Eğer sadece 4 soru iptal edildiyse ben bittim. Yine 12'yi bulmaz .
-
@del-piero 4 ise hala sıkıntı devam ediyor olabilir kitapçık bekleme şimdi heyecanlı olmaya başladı işte
-
@del-piero, içinde söyledi: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
Ajanslardan alınan son bilgi 2 saat içinde kitapçıkların erişime açılacağı,yayabilirsiniz:))'İptal soru' konusunda da sıkıştırdım ama görevli bu konuda ketum davrandı yazılan raporun içeriğini bilmiyormuş..İlk başta bi kem küm etti ama 'dört,mört' bir şey dedi galiba ama çok anlamlı sesler değildi belki bana da öyle gelmiş olabilir:))
Hocam insallah o sesler ondört falandır
-
@gazi3 inşallah öyledir
-
@nilayfb @beşiktaş1903 @gazi3 Dörtse coz yaparız ya ,o sınava dört nedir:)Gazi3 arkadaşımızın dediği gibi 14'e fitiz:))
-
@Del-Piero gaziyi mi aradin ustad
-
@sylmz Evet dostum GAZİSEM ile görüştüm..
-
Dört mort dediyse eğer dogrudur ağzından kacirmistir
-
@del-piero Hocam iptal soruları görebilecek miyiz peki sonra mı açıklayacaklar onunla ilgili bilgi verdi mi?
-
11 soruda 2 veya 3 doğrum vardır onlarda sallayıp tutanlara denk gelir
-
@luthor 'Raporun içeriğini bilmiyorum' dedi iptal edilen sorular hakkında,bununla ilgili sitede bir duyuru yayınlanır heralde kitapçıklar açıklandığı zaman..
-
Stresten wada spordan yasaklananlar listesine bakıp duruyorum
-
@del-piero Tamamdır sağol hocam
-
@luthor Rica ederim hocam..
-
Bi ara heyecan yapmıştım en az 10 soru filan iptal olur diye ama sanırım hayale kapıldım neyse hayırlısı Allahtan
-
valla 4 soru iptalse yine iş bize kalacak dilekçe yağmuruna tutmak lazım sorulara itiraz süresinde
-
Arkadaşlar durun 4 sorunun bir kesinliği yok şu an için..hatta ihtimal olarak %12 falan bile değildir bence ya,o sınavda dört soru mu iptal olurmuş:)ses mühendisleri getirsek görevlinin o an ne dediğini onlar da çözemezdi,ben öyle algıladım heralde:))
-
Beklemekten helak oldum. Hayatımda hiç bir sınavı bu kadar merak etmemiştim.
-
@del-piero inşallah kardeş hayırlısı neyse o olsun .