Altcoin tavsiye
-
@bireysel-başvuru bitcoin cash da ümit vaad ediyor. Pazar payı açısından ilk 5te.
-
zenginliğin dibine vuranlar ağlama duvarına dönmedi forum başlığı galiba:)
-
ne durumda buralar... hala zenginlik cevherini bulanlar yok galiba.. konu başlığı zaman aşıma uğrayacak:)
-
@refik-soydam bulan buldu hem de ne bulmak. Yeni bir Dünya kuruluyor ülkemiz yine gelenekselci kafayla hareket etmez umarım.
-
@refik-soydam millet batınca mutlu mu olacaksın hocam? Yazdıklarına bakıyorum da böyle insanlar batarken ellerini ovuşturan, kahkaha atan kötü adam tipi gibi gelip gelip başlığa yazıyorsun.
-
@agor batmadan önceden burada idik, okadar yazdım hatta batarsanız ağlama duvarı olur burası:) o kısımları atladınız galiba... sadece sonrasını okumuşsunuz:)bir arkadaş vardı hatta uzman kadroda çalışıyordu, ben gibi bu işi anlayana kadar onlar köşeyi dönecekti.. sonradan çekip gitti yazmasam başlık kapanacak.. ben gibiler geldiğinde onlar gidecekti.. yolu kaybettiler galiba... burada bulamıyorum kendilerini.. alan da kaybolmasın diye 2 ayda bir yazıyorum:)
-
@refik-soydam ben takılıyorum hocam size yanlış anlamayın. Böyle şeyler her zaman risktir, birileri kumarı oynar birileri de batarsınız der, eğer batarlarsa ya da beklenen karşılanmazsa ikinci yazdıklarım, kazanırlarsa birinci yazdıklarım kahraman olur. Bugünün kahramanı sizsiniz fakat gelecek ne getirecek bilinmez.
-
@agor teknoloji sürekli yenilenir, her zaman teknolojik ürünler zaman yenik düşer... hangi süreç hangi zaman olursa olsun, benim dediğim kesinlikle geçerlidir.. boşa hayal kurmanın manası yok, zamanında parlar ve sonra da sönerler... söneceğini söylemek bişey bilemeyi de gerekli kılmıyor ve bildiğimden değil yani, bu basit bilgi ile bu işin ilerde farklılaşacağını mevcutların da her geçen gün silineceğini söyledim, yine olsa yine aynı şeyi şöylerim ve mutlak gerçek de budur, ilerisi için de şuan için de temelinde teknoloji varsa bunun zıttına adımlar atmak üzülmenin yolunda yürümektir...
-
@refik-soydam Sen gibi sıkıntılı tip görmedim. Ben kaybolmadım buradayım. Zamanı gelince sana borsa bakiyemi atıcam. Ömrün boyunca kazanamayacağın miktarları yatırım dahi yapmadan kazanabilirim. Şimdi anlatsam senin aklın yetmez
-
@refik-soydam hocam mutlak gerçek diye bir fikre inanmak biraz sıkıntılı bir durum, bence. Neyse zamanı gelince yine buralarda olacağız hep birlikte, ben bir 'izleyici' olarak gelecek ne getirecek merak ediyorum.
-
@paca08 agor hocam kelimelerim hala yetersiz:) benim anlayacağım yer değil burası, ama nedense anlayanlar sahip çıkmıyor kapansın diye arada geliyorum lütfen paca08 2 ayda bir yazın da kapanmasın:) takip edebilelim:)
-
@refik-soydam Bitcointalkta yazıyorum istersen beni oradan da takip edebilirsin. Bazen makale de yazıyorum istersen yazdığım makalenin linkini de atabilirim. Ancak sende psikolojik problemler var. Ondan dolayı senin gibi gereksiz kişilere artık zaman harcayamam. Gereksiz dedim sana çünkü harbiden gereksizsin. Bundan dolayı alınmana gerek yok.
-
@paca08 ben zati bu forumda yer almayınız istemiştim başından beri.. başka yerde ne ettiğiniz ilgi konum değil... .burada var olduğunuz kısım kadar eşlik ederim, kalan kısımlarda başarılar dilerim...
-
@paca08, içinde söyledi: Altcoin tavsiye
@burcuburcu O zaman sağlam liman Ethereumu öneririm. 2000 dolarları görecektir. Eğer daha çok risk alırım dersen ETHlend ve POE var onları öneririm.
beyni gerçekten bıraktınız galiba... başka yeri bilemem ama buralarda yazdıklarınız silenmez... onun için buralar size göre değil:) alınmam merak etmeyin, öyle her vızıldıya alınsa idim dünya yaşanmaz olurdu....
-
@refik-soydam Bu konuları bilmiyorsun etmiyorsun. Senin yerinde olsam bildiğim konularda insanlarla münakaşa ederim.
Şu anda ben bu alanda bounty yapıyorum. Myetherwalletımda 79 çeşit coin var. Kimileri çöp olacaktır. Kimileri de beni mutlu edecektir. Ancak senin kesinlikle psikolojik sorunların var. İstersen bir psikologa görün daha kapsamlı bir teşhiste bulunacaktır.
-
@refik-soydam İyi de ben yatırım tavsiyesinde bulunurken uzun vadeli bulunurum. Yani bugün al yarın 2000 dolar olur demedim. Zamanı geldiğinde Ethereum gerçek değerini bulacaktır. Peki o zaman gelince utanacak mısın? Bence sende o da yok.
-
@paca08 sen önerdiğinde değeri 800 lerde idi 200 dolar olmuiş nasıl uzun vadeli.. hiç bilmeden girse idim? teknolojik ürün ilerde değerini bulur.. 3310 mucizesi gibi ilerde yeniden parlar:)... şuan önerddikleriniz kaç seviyelerde ve %kaç geride? insanlara kalp vurur be...
-
@paca08 şöyle forumu başltan sona dolan.. zikredilen coinlerde biri var mı hayat bulan:) btc bile o güne göre yerinde sayıklıyor(ki en tepedeki canavarları)
-
@refik-soydam Kalp vuracaksa bu işlerle ilgilenmemelerini öneririm. Borsa işi tecrübedir. Hiçbir varlık sürekli olarak artış sağlamaz. Bitcoin hep bu şekilde değer kaybetmiştir. Öyleki %94 düşüş sağladığı yıllar da olmuştur. Bu piyasanın durağanlığı elbet bir gün bitecek. İşte o zaman çakma borsacılar susacak. Tıpkı senin gibi.
-
@paca08 ben borsacı değilim rahat ol şampiyon:) sen o cinsden olduğunu ileri sürüyorsun... karşıt gösterek değerli kılınamazsın dedikleriniz ortada... dediklerinizi değiştiriniz ya da zamanla doğruluğu ispatlanan yargılar kullanınız öneriniz.. ki iki ay geçtiğinde en azından eli yüzü düzgün bir coin adı verdi diyebilelim... tepeden tırnağa fiyasko.... dolu coinler var... artıda olan (en azından 4 ay öncesine göre) bir adet yok... başka coinler zikredin ki... 2 ay sonra geldiğimiz de elimizde veri olsun?