Bedelli Askerlik 2018
-
@deschain O zaman
Yaylalar yaylalar -
@onuktekin Erdoğan temel eğitim süresiyle ilgili herhangi bir şey dememiş. Sıkıntı artık bizim iş.
-
Arkadaşlar bedelli çıkarsa parayı tahsil etme işi ne kadar sürer sizce.
-
@ertuğrulbey 3 ay yazıyor kanun teklifinde
-
@deschain Israr eden Hulusi Akar olunca daha değişeceğini sanmıyorum hocam.Askerlik konusunda ilerleyen süreçte yeni bir uygulama da gelebilir. İçini doldurmasalarda hep bu yönde konuşuyorlar.
-
@onuktekin Evet artık değişmez. Paşa paşa gidip yapacağız 21 günü.
-
Dostlar peki bu 21 gün ikamet ettigimiz ilde mi olcak yoksa herkes istedigi yerde mi yapar?
-
@zenginmemur hocam bedelli askerlik yapanlar için birlikler olurdu, 1999 yılı Malatya idi örneğin. Fakat bu bedellide teorik eğitim vereceğiz de dendi temel eğitim önemli vurgusu da yapıldı o yüzden belirsizlikler yasa resmi gazetede yayımlanıp şartlar netleşene kadar sürecek gibi duruyor. Öneri metni var mı haber sitelerinde ben onu incelemedim, belki ona dair bilgiler vardır.
-
Bu eğitim işi ne zaman olur? Ona göre eylül başında tatil satın almayı düşünüyorum.
-
@kartel06 bedelli başvurularının tamamı bitmeden sanıyorum başlamaz hocam, belli olmaz fakat o süreç bitip ona göre planlama yapılması gerekecektir diye düşünüyorum. O sürede 3 aydı diye biliyorum.
-
Gerçekten çok saçma bir uygulama olacak.
Bu kararı verenler bile nasıl uygulanacağını, nasıl sonuç vereceğini bilemiyorlardır. -
https://www.youtube.com/watch?v=Wsqcudm7lP0 21 gün yetmez malum çalışmalara şimdiden başlayalım
-
21 günlük temel eğitimin kaldırılması için imza kampanyası başlatıldı, destek verelim, belki bir şeyler çıkar.
-
21 günlük gereksiz eğitim 28 günlükten iyidir . Buna da şükür
-
Yasalaşsa da uygulama zamanında bile kaldırılabilir. Neticede Türkiye'de yaşıyoruz.
-
sayılı gün çabuk geçer şafak saati almak lazım ama yinede
-
Bedelli sonrası sanıyorum askerlik süresini de kısaltıp profesyonelleşme yolunda adımlar atılacak gibi
-
Bedelli yapıp da sonra askerligin 2-3 aya indigi haberini almayasiniz sonra
-
Askerlikte kısa dönem uzun dinem ayrımını kaldırıp herkes için 5-6 ay yapabilirler.3 ay olsa tabi daha iyi olur.
-
@onuktekin Su an kısa dönem 5,5 ay hocam zaten.. Eğer bir değişme olursa ben 3-4 ay tarzı olur diye düşünüyorum. Güzel de olur.