Bedelli Askerlik 2018
-
Konu bence epey bir süre rafa kalkmış olabilir. En azından bu operasyonlar devam ettiği sürece kesinlikle hiçbir hükümet böylesine hassas bir dönemde bedelli askerilik konusu dahi gündeme getirmez.
-
Operasyonlardan sonra çıkar da, operasyon ne zaman biter? Savunma sanayiine büyük katkısı olacak. Twitter etkinliklerine katılabilirsiniz
-
@ordinal-fayda bedelli askerlik 2019 yılına kaldı veya 2018 aralık ama çıkacağını hepimiz biliyoruz sonuçta. Twitter etkinliklerine de katılmaya çalışıyorum.
-
@hgrotius ferhatdogan, beykemiroglu,feridunbaglac takip edin bu hesapları, iletisimde olabilirsiniz hocam
-
Şu gündem içinde pek mümkün ve doğru değil ama ileri zamanlarda tekrar yasalaşacaktır diye düşünüyorum.
-
@hydr savaşı bir yandan finanse etmekte lazım sürekli vergi artışı yerine bedelli askerlik düşünülebilir ancak bedelli askerlik 2019 yılında çok daha olası görünüyor.
-
Bedelli askerliğin belli bir kesim için ihtiyaç olduğunu savunuyorum ama şu dönemde bu başlığın hiç gündeme gelmemesi gerekir. Cidden anasayfada görünce moralim bozuluyor. Daha duyarlı olmamız lazım bu konuda.
-
Son günlerde onuyla ilgili tahmin çalışması yapıldığı konuşuluyor. Kaç bin TL ve kaç yaş şartı konsa kaç kişi yararlanır, en optimal şartlar nelerdir, talebin çok az veya çok fazla olmaması için her bedelli öncesi yapılan işler bunlar.
Diğer taraftan bugün askere gitmek için hazırım diyeni ilk değil ikinci celp döneminde askere götürdüklerine göre acil asker ihtiyacı da mevcut değil. Muhtemelen 2018 aralık en kötü ihtimal 2019 bedellik askerlik için olası görünüyor. 2018 aralık bedelli çıksa sanırım 1992 liler hariç yararlanılır.
-
Çok zor gelmesi, hele ki şu dönemde ama gelse çok iyi olur tabiki
-
@torpil askında mevcut ekonomik kriz, profosyonel ordunun zeytin dalı başarısı er personele çok ihtiyaç olmaması pekte imkansız kılmıyor.
-
Ben yine seçim öncesi gelebileceğini düşünüyorum. Çünkü o tarihlerde yapılan her iş oy maksimizasyonu için yapılıyor. Bu da en az 800 bin bakayayı ilgilendiren bir mevzu.
-
@antimülakat bakaya kalmanın maliyeti de çok arttı yıllık 650 tl ceza ödemeniz gerekiyor.
-
@kartel06 bedelli çıktığında bakaya cezasıda sıfırlanıyor hocam.
-
@antimülakat bu güzel haber
-
Yarın saat 13.00’de twitter’da bedelli askerlik çalışması olacak. Bedelli bekleyen herkes gelebilir, hashtag çalışması olacak. Ferhatdogan hesabını takip edebilirsiniz.
Ayrıca yarın şu yönden önemli: savunma sanayi icra kurulu toplanacak. İnşallah yaş 24 bedel 12 olur
-
@ordinal-fayda bu tür haberleri nasıl öğreniyorsunuz? çok teşekkür ederiz .
-
Bu kadar bakaya ve tecilli askere gidiyoruz dese kışlalarda adım atacak yer kalmaz. ortalama bir tutar + ortalama bir yaş ile bu iş çook güzel çözülür aslında.
-
@gariban-guy zaten şu an askere gitmek isteyeni ilk celp dönemi alamıyorlar direkt öyle bir şey olsa 1 sene bekleriz rahat
-
@kartel06 üstat twitter hesabımda alakalı hesapları takip edince karşılaşıyorum:)
Hesaplar: ferhatdogan, fatih birikim, feridunbaglac, ankara_kusu ve #bedelliaskerlik hashtagine bakmanızı öneririm.
-
eeeh bedelli vaatlerini duyalım ona göre bakacağız kime oy vereceğimize. Hayatımıza incir ağacı dikecek birine oy verecek halimiz yok, kolaylaştıran kim olursa ona vereceğiz.