Bedelli Askerlik 2018
-
@davetsiz bende sana ne ara gittin geldin şakası yapmayacağım. Birvsen bilirsin bu durumun yarattıklarını
-
@antimülakat
Aynen dostum yeterince yapildi zaten -
@davetsiz hoşgeldin öyleyse. Güzel zamanda geldin, bundan sonra ne Türkiye eskisi gibi kalacak ne de sen
-
@antimülakat tesekkurler dostum ozledik buraları, sizlerin samimiyetinizi..
bir de şu beklenen ilanlar gelseydi puanlar boşa gitmeseydi..hayirlisi bakalim. -
93lüleri kapsamaz mı yahu yok mu umut?
-
@genclerbirlikli 25 yaş 15 bin olursa kapsar, inşallah öyle olur.
-
@agor 31.12.1993 e kadar mı olur peki
-
@genclerbirlikli kardeşim sıkı pazarlık yapıyorsun eğer 25 yaş derlerse 94 ocak 1 olabilir tarih, umarım da olur. Bu sıralar çok dile getiriliyor dövizli askerlik gibi bedelli de kalıcı olsa diye, keşke öyle bir şey yapsalar.
-
@agor en son nolur demediğim kaldı bi yasanın çıktığı tarihi mi baz alırlar diye düşündüm de ondan merak ettim. keşke öyle olsa hocam bence de
-
Twitter da rekor üsrüne rekor kırıyoruz. Gelmeme olasılığı yok gibi bir şey.
-
@kartel06 100 bin tweet atılmış global tt olmuş hashtag.
-
Twitter etkinliği ciddi sayıda olduğu için kayıtsız kalınması zor görünüyor.
-
Sakın yanlış anlamayın bnde askerliğimi daha yapmadım.Sorum şu olcak sizlere neden isi gücü olan özelliklede bir kamu kurumunda uzman müfettis hatta düzmemur olanlar bedelli istiyo?Tamam yasi 29 30 olani anlarimda 25 yasinda lisans mezunu biri hele birde atanmışsa 6 aylik sureden niye kacıyo?Yada kaciyo degilde niye 18000 lirasini düsunmeden hazineye veriyo?
-
@zenginmemur şu an bir merkez uzmanının maaşı 4700 tl. Bedelli parasını verse bile üzerine 6 ayda 10.200 tl para kazanıyor az mı? Ayrıca şu an artık düz erler operasyona bile çıkmıyor, kışlada sbt duruyorlar. Komando, özel kuvvetler ya da sözleşmeli er uzm çavuş fln operasyona çıkıyor. Sadece masraf oluyor düz erler. 6 ay gidip sigara içmeyen adam sigara izmariti topluyor, 2 hafta sadece yürümeyi öğreniyor. Askerliğini yapan varsa anlayacaktır beni çünkü her cinsten ve seviyeden adam geliyor askere o yüzden eğitimi en temel seviyede veriyorlar. Çekilcek çile değil. Devlete en büyük faydayı kamu hizmetinde çalışarak mı verir bir insan yoksa 6 ay kışlada boş boş takılıp devlete masraf olarak mı? Ztn şimdi asker fazlası var alımlarda ancak bir sonraki dönem askere alıyorlar. Profesyonel ordu hedefi düz erlerle olcak iş değil.
-
@sgkbıkkını kardesim yazdiklarini anladim eyvallah dedim ya hep merak etmisimdir bu askerlikte ne oluyo diye ama gidip cok memnun olanda dinledim ne kadar dogru yasamak lazim.
-
Yaş 25 bedel 15 için bence yoğun bir istek söz konusu. Bu istekte ısrar edilirse ben çıkacağını düşünüyorum. Ülkemizin mevcut ekonomik dar boğazdan kurtulması, seçim masraflarının asgari düzeye indirilmesi içinde olması gerekiyor.
-
ALINTIDIR... Bazı isimlerin seçim döneminde bedelli askerliğin yeniden gündeme geldiğini hatırlatması üzerine Erdoğan, "Seçim ortamında böyle bir gündemi doğru bulmam" diye konuştu. kaynak : tüm haber siteleri..
-
@siyahbeyaz yanlış bir strateji milliyetçilik, pragmatizm karşısında kaybetmeye meyillidir.
-
@siyahbeyaz nasıl oluyor anlamak güç, 22 Temmuz 2014 tarihinde M.Barlas'ın programında gelen soru üzerine bedelli askerlik çıkacağını söylemişti. 10 Ağustos 2014'te CB. seçimleri ve 2015 Temmuzunda da genel seçimler yapıldı. 2015' Ocak-Şubat ayında da bedelli yasasından yararlanıldı.
-
1999-2011-2014...bu seçimden kalacağı net gibi, 2022-23 seçim döneminde artık...geçmiş olsun, hayırlı olsun...