Bedelli Askerlik 2018
-
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan
-
@hgrotius en mantıklısı hocam
-
Şimdi biri cikip, geliyor gönlümün efendisi diyecek @Baumol
-
@shady1 türevleri çok Biri çıkıp demesin sonra arkadaşlar gvs ler devam ediyor diye
-
-
Bedelli olayını saçma bulan var mı benden başka? Ordu profesyonelleşiyor dolayısıyla zorunluk askerlik uygulaması kaldırılmalı. Yok eğer hala insan faktörüne ihtiyaç varsa çok çok istisnai olmalı.( Biliyorum çoğu insan için kısa dönem boşa geçen zaman ya da bedelin savunma sanayinde kullanılması vb. yorumlar gelecektir doğrudur da) De bilemiyorum rahatsız edici bir şey var bedelli askerlikte.
-
Bedelli inş. gelir ama o bedeli nasıl ödeyeceğiz ben o kadar parayı bulamam bir sefere mahsus bedelli bedelsiz olsun
-
Bedelli askerlik konusunda bir defaya mahsus yaş sınırı şartı aranmayacak diye bir bilgi var.
Kaynak: Ankara Kuşu -
Bedelli geliyo gençler...
-
Galiba bedelli geliyor arkadaşlar başbakan bedelliye olumlu bakıyoruz diye açıklama yaptı hakkımızda hayırlısı artık..
-
Hükümet olumlu bakıyoruz dediğine göre bedelli gelmiştir. Bu açıklamadan dönemez.
-
@duymhuyguy hocam yasayı alana kadar durmak yok demişler twitter da, gerçekten birlik beraberlik böyle olur
-
Ülkemizin siyasi yaşantısından tecrubeme göre... sn Başbakan bedelli ile ilgili ortaya attığı görüş kamuoyunun nabzını ölçmeye yöneliktir bir iki gün durum yoklandıktan sonra sn cumhurbaşkanı kameralar karşısına çıkıp " ülkemizin geçirdiği zor zamanları göz önüne aldığımızda ve devam eden operasyonlar varken Türk milletinin bu şanlı davasını gölgeleyecek askerimizin Moralini bozacak bir gelişmeye fırsat verilmemelidir böylesi bir ortamda bedelli konuşmayı ben şahsen doğru bulmuyorum " demesini ve tüm yayın organlarında bedellinin olumsuz yönlerinin haber yapılması ile birlikte seçim öncesi ciddi bir kazanım elde edileceğini düşünüyorum zira bedelliden istifade etmek için maddi ve manevi gerekli şartları taşıyan kitlenin yüzde 85 inin zaten mevcut hükümete dünya görüşü olarak uzak olduğunu az çok hepimiz biliyoruz dolayısı ile bedelli çıkarsa bence hükümet kendi tabanından oy kazanmaz aksine oy kaybeder ... tamamen şahsi görüşüm dür kimseyi bağlamaz hayırlısı ne ise o olsun ...
-
@siyahbeyaz bir ihtimal daha var hocam. Cb iyi polis başbakan kötü polis misali. Cb halktan tarafta oldu başbakanda baskılara dayanamadı cb benim içime sinmedi vs der büyük ihtimalle çıkar.
-
@hgrotius siyasette bu tür şeyler normal, olağan bir şey bir tarafın gönlünü alırken diğer tarafı yıkmamak lazım.
-
Arkadaşlar şuan yüksek lisans yapıyorum ve tecilim Eylül 2020 ye kadar, kaydımı sildirip tekrar yüksek lisansa kayıt yaptırsam tecilim bozulur mu bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
-
@rettiger hocam önce yeni bir yüksek lisans programına kayıt yaptırmaya hak kazanın akabinde ikinden ayrılıp ikinciye kayıt yaptırın bu şekilde yaparsanız tekrar üç sene tecil veriyor.
-
@hgrotius Peki ılk kayiti sildirdigimizde tecilim bozulmaz mi ikinci kaydı yaptirincaya kadar
-
@rettiger evet bozulur o yüzden önce hak kazanın dedim zaten, böylece aynı gün içinde yeni yüksek lisans kaydı mümkün oluyor.
-
@hgrotius çok teşekkür ederim