Bedelli Askerlik 2018
-
Gündemimizde yok açıklamadından sonra baya baya ümitlendim. Daha önce çıkaracağız demişlerdi çünkü, zaten bu denli baskıya karşı çıkmaması çok hele bir de ikinci tura kalırsa
-
Bedelli askerlik platformu üyeleri muhalefet partilerinden randevu talebinde bulundu, önümüzdeki hafta görüşmenin gerçekleşmesi bekleniyor bir aksilik olmazsa. Eğer bedelli sözü alınabilirse çok iyi.
-
@kartel06 takipteyiz.
-
Ben çıkacak diye düşünenlerdenim. En geç Ekim-Kasım gibi.
-
@antimülakat seçimden sonra eğer ki Erdoğan seçilir ve operasyonlar devam ederse o çok zor, ya Erdoğan ile operasyonlar bitmiş olmalı ya da başka biri seçilmeli. Bedelli normalde hem devlete hem halka yarayacak ama şartlar uygun değil açıklaması yapılıp duruyorlar.
-
@agor en son bedelli çıktığında da ilk açıklamalar gündemimizde yok şeklindeydi. Bedelli çıkmasını istemeyenlerin tepkisini çekmemek için ilk açıklamalar böyle geliyor, ondan sonra bedelli bekleyenlerin sesi daha çok yükseliyor, bu duruma kayıtsız kalmayan hükmedenler bedelli çıkarılmasının zorunlu hale geldiğini söyleyerek bedelli yasasının en kısa sürede çıkacağı yönünde beyanatlar vermeye başlıyor. Bu iki tarafı da kazanma stratejisinin ilk hamlesi olduğunu düşünüyorum hocam. Bir kaç ay sonra tekrar bu konudaki değişmeleri yeniden konuşuruz.
-
@antimülakat yaşanılanlardan edindiğimiz tecrübe bu yönde ben de öyle düşünüyorum fakat şartlar da çok ve sık değişiyor ülkemizde. Neyse inşallah hayırlı haberler çıkar da kafamız rahatlar.
-
@agor benim tahminim anketlerin çıkıp çıkmayacağını belirleyeceği yönünde.
-
Başbakan televizyonda bedelliye olumlu bakıyorum dedi ancak icraat seçim öncesi olmayacak gibi.
-
Arkadaşlar bedelli çıkınca yararlanma süresi ne kadar oluyor örneğin yıl sonuna kadar olma ihtimali var mı yararlanma süresinin çünkü işe girmeden parayı karşılamam zor.
-
@sgkbıkkını olur olur bu azimle kararlılıkla biz durduktan sonra her şekilde olur anketlerde en büyük sosyal talep bedelli. Ben cb olumsuz konuşunca anlamıştım zaten
-
Şimdi siz kaç yaşa bedelli çikar diyosunuz arkadaşlar
-
@shady1 25 - 15 formülü etkili çözüm !
-
Geliyor arkadaşlar
-
@antimülakat, içinde söyledi: Bedelli Askerlik 2018
@shady1 25 - 15 formülü etkili çözüm !
Lafi ağzimdan aldin hocam
#yaş25bedel15
-
@shady1 sevinçten yaşı konuşmayı unuttuk, önceki bedelli yaşı 26 olanları kapsamış bu hesapla 01.01.1992 öncesi doğanları kapsayacak gibi görünüyor.
-
@hgrotius bu tarih olmaz beğenmedim 25 - 15 iyidir hoştur
-
@shady1 o zaman 1 ocak 1993 öncesi doğanları mı kapsar acaba?
-
@hgrotius, içinde söyledi: Bedelli Askerlik 2018
@shady1 o zaman 1 ocak 1993 öncesi doğanları mı kapsar acaba?
Bu olabilir bak hocam
-
@shady1 benim açımdan sorun yok hocam inşallah olabildiğince kapsamlı ve ucuz olur hem sürümden kazanılır hem de devlet bize harcayacağı parayı götürür ordusuna yatırır.