KPSS Ön Lisans Tercih Soru Cevap
-
peki nereleri yazmam gerekir hocam...bu konuda çok cahilim. onlisans ilahiyat 64.78
-
73 puan bilgisayar programcılıgı atanma durumu nedir?
-
@aynur tercih dönemleri açılan kadrolara göre bu başlıktan konuşuruz hocam , önce açılan kadroları bi inceleyelim
-
@Doğan-Tas alan dışı
-
@aliveli Alan dışı nerelere yapabiliyorum ?
-
@Doğan-Tas 3001 yani genel idare hizmetleri kadrolarının tamamı , ayrıca mülakatlı alım yapan kurumlar
-
Başlığı takip ettiğiniz müddetçe ön lisans alımlarından hiçbirini kaçırmazsınız arkadaşlar
-
hocam merhaba 70 küsur puan aldım bölümümde kpss yok atanma şansın yok diyolar ama ben yinede tercih yapıcam umudumuda çok kırdılar hiç şansım yokmu peki
-
@Şule-Güven sertifika falan almaya çalışın ala dışında alımlarda veya mülakatlı alımlarda şansınız var , düz memur alımı sözleşmeli ve mülakatlı olacak şansın var
-
Adalet bakanlığı artık 5 kat çağırıyor arkadaşlar bu gibi alımlarda listeye kalıp mülakatla atanabilirsiniz
-
Merhaba malesefki kpss den 62 aldim önlisans bankacılık ve sigortacılık mezunuyum aöf dende 4. Sinif
ogrencisiyip suan atanma duruumum ne olur hocam.. hic mi sans yok -
@sedabudak 4 yıllık fakülteyi sınavdan sonra bitirsenizde önlisans tercihi yapabilirsiniz. Ancak puanınız oldukça düşük
-
Hakkımızda hayırlısı
-
@sedabudak inşallah
-
@aliveli hocam merhabalar lojistik mezunuyum bilgisayar sertifikam ve ehliyetim var puanım 76,05 sizce bu puanla atanabilir miyim?
-
@istifk hocam dikkatli tercih yapın atanırsınız , mülakatlı alımların hepsine başvurun.
-
@aliveli açıktan alım ilanlarını geldikçe bu başlıkta paylaşacağım arkadaşlar
-
@aliveli hocam dikkat etmem gereken noktalar nelerdir? yorumlarınız için teşekkürler. Siteye yeni kayıt oldum ilanları buradan takip edebilir miyim?
-
@istifk ön lisans alımı yapan ilanları burayada atacam , isteyen ilanlar kısmındanda takip edebilir.
-
@istifk daha fazla şartı olan her kadroya daha az başvuru olur hocam temel mantık bu ama detayı çok tabii