KPSS Ön Lisans Tercih Soru Cevap
-
@Elif-Kavraz açıktan mülakatlı alımları deneyin hocam
-
@aliveli onlar nasıl oluyor hiç bir bilgim yok kpss ile ilgili
-
@aliveli tarim alet ve makineleri mezunuyum biyosidal urun uygulayici belgem var 75 puan aldim nasıl tercih yapmalıyım
-
@Elif-Kavraz ön lisan kadrolar için ilanlar bu başlıkta paylaşılır sizde p93 ile başvurunuzu yaparsınız , mülakat listesine kalırsanız 90 alan kişiyle dahi şansınız a
-
@Aydin-Yildiz İlahiyat ve sağlık hariç merkezi alımlar 85'i düşmez ancak sözleşmeli personel alımına çıkılıp mülakatla alım yapılıyor bu tür yerleri yazabilirsiniz. 3001 kodu olan bütün meslekleri tercih edebilirsiniz ayrıca burda paylaşılan ilanları takip edin lütfen.
-
@Antimülakat tamam hocam KİT leri tavsiye edenler var siz tavsiye edermisiniz diğer memurluklarla arasında ücret olarak 1000 tl fark var deniyor işi biraz zor olsada cazip geliyor
-
@onur385850 tabi ücretleri iyi ama özelleştirme gerçeği ?
-
@aliveli o riski var evet hocam olursa apron memurluğu ilk sırada olmazsa sosyal güvenlik kurumu başkanlığı ve çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığıda var onları önerirmisiniz(hocam çok soru sordum özür dilerim ama hiçbiryerde sağlıklı bilgi bulamadım)
-
@onur385850 estağfurullah , bu sıra iyi bence , ama sgk yoğundur
-
@aliveli teşekkür ederim hocam klavuz yayınlandığında bilginizden faydalanmak isterim
-
@onur385850 her zaman burdayız hocam
-
Makina myo Hocam puan 70 .5 ehliyet falan var atama olurmu
-
@kafir.yazici 3001 ve alan dışından denemelisiniz hocam
-
3001 ne bide tercihler nexamn acilir
-
@kafir.yazici 3001 tüm bölümlerin ortak tercih alanı , tercihler genellikle aralıkta olur bu başlıktan takipte kalabilirsiniz.
-
@kafir.yazici 14 -23 kasım belirlenmiş bu yıl tercih dönemi olarak.
-
@kartel06 21 aralıkta başlamıyormuydu tercihler
-
@aliveli hocam merhabalar kpss önlisans 79,384 aldım.halkla ilişkiler ve tanıtım mezunuyum b sınfı ehliyetim var şoförlük ve alan tercihlerimde şansım nedir ne tavsiye edersiniz ? tesekkür ederim.
-
@hasan_akman hocam kendi bölümüyün dışında tercih yap mutlaka , özel şart isteyenlere başvur , burdan attığımız ilanlarıda takip et 70-85 arası en mantıklı yol bu bence
-
@aliveli hocam özel şartlar ve nitelik kodlarından hariç tercih yapabiliyormuyuz atanma şansımız var mıdır sizce ? tesekkür ederim