Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@gfbserkangfb basvur hocam sen sansin cok yuksek. Asil olan kisi baska bir kadroya gecse ilerde seni cagiracaklar.
-
@ebruuu hocam bende memur 2 de 3. Yedeğim rapor vermeyi düşünmüyorum. 16 marta rapor vermezsek bile bizim tekrar hakkımız olur mu ? Yoksa tamamen biter mi haklarımız.
-
Arkadaslar hastanede doktorlari geziyorm ama hicbiri tahlil rontgen bisey istemediler saglam yazip geciyorlar , yanls mi yapiyorm islemleri anlayamadim
-
@masmvi hangi hastanedesiniz hocam, sizi sevk ettikleri hastanelerden birinde misiniz? İç hastalıklarına göründünüz mü mesela onlar tahlil sonuçlarını görmeden sağlam yazmıyorlar.
-
arkadaşlar rapor konusunda iyi okuyun https:// www. google. com. tr /amp/s/www. memurlar. net /haber/607557/saglik-bakanligindan-askeri-saglik-raporlari-icin-aciklama.html%3Famp%3D1
-
Güvenlik soruşturması 3-6 ay sürermiş arkadaşlar.
-
@the_arga_ kim söyledi hocam,kaynak?
-
arkadaşlar göz için sınır belli mi
-
@joker yani sivil memurun gözü en fazla kaç olabilir nerden bulabilirim
-
@masmvi onlar sonuclari gormese zaten saglam yazmazlar hocam sorun yok yani icin rahat olsun.
-
@joker benim 1.5 miyop sadece miyop yazdilar saglik raporunu da aldim
-
@reyhanqw jandarmada saglik raporu verdigimiz kisi soyledi hocam
-
@ars sanirim hakkiniz olmuyor hocam sadece simdi islem yapanlari cagirirlar
-
@ebruuu hocam valla tahlilsiz rontgensiz mr siz yazdilar bugun raporu verdiler gonderdim bende . Aradim Ankara yi sknti olmaz dediler .. Ayrica 3 ay guvenlik sorustrmasi surer dediler yedeklerle asiller birlikte sorustrma geciriyormus
-
@masmvi himmm sen basta hic tahlil bile vermedin. Valla bizim her seye baktilar hocam. Ama raporu aldiysan sorun yok. Evet hocam hepsinin bir sorusturmasini yapiyorlar
-
@reyhanqw Ebru'nun dediği gibi raporu teslim ettiğimde akademide söylediler. Hatta ben artık daha kısa sürüyormuş dedim. Evet dedi, eskiden 9 ay sürüyordu dedi Tahminimce Haziranın sonunu bulur
-
@the_arga_ şu anda başlanmış mı peki başka herhangi bir bilgi alabildiniz mi?
-
@reyhanqw sağlık raporları bittikten sonra. Yani bu da rapor teslim etmek için belirledikleri son tarih olan 16 Mart'tan sonra demek oluyo.
-
@ebruuu üst sınırı biliyor musunuz peki hocam
-
@ebruuu hayrlisi olsun insallah