Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@reyhanqw sanırım öyle herkes başka birşey diyor çünkü
-
@reyhanqw gitti paraciklarim
-
@glc 200 tl verdim en basta
-
@ebruuu sizin şansınız büyük acımayın inş olur da helal olsun dersiniz️
-
Arkadaşlar ben Ankara'da Onkoloji Hastanesi'nden almayi düşünüyordum ama il jandarma Komutanlığı kendi belirledikleri hastanelerden birini seçmemi söyledi. Ben de @ebruuu 'nun yazdıklarına binaen Etimesgut'u seçtim. Öğleye kadar sadece kan, ultrason ve röntgeni hallettim, bunaldım çıktım :)) yarın gidip doktorları gezecem. Çarşamba günü de raporu alırım sanırım. Bu arada ücret 200 Ebru'nun dediği gibi.
-
@glc insaAllah hocam hepimizinki olsun
-
Arkadaşlar bende bugün işlemlerimi başlattım ama yetişmedi yarına kaldı tek tek poliklinikleri gezmek gerçekten sıkıntı. Ön raporunu aldıktan sonra il sağlık müdürlüğüne giden oldu mu ordan da hastaneye sevk edilecekmişiz.
-
@glc ben devlet hastanesine gittim ve bir ücret istemediler Hocam gideceğiniz hastaneyi iyi seçin
-
@arşivci dostum sen olayları karıştırıyorsun
7. Adaylar; sevk evrakını almalarına müteakip hastane giriş işlemlerini başlatarak 30 gün
içerisinde rapor işlemlerini tamamlayacak, "Ön Sağlık Raporunu" şahsen veya kargo ile 16 Mart
2018 tarihine kadar Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Merkezi
Komutanlığı Sivil Memur Temin Kısım Amirliği Beytepe / ANKARA adresine ulaştıracaktır.
(Ankara'da ikamet edenler elden teslim edecektir.)- "Devlet Memuru Olamaz" kararlı, olumsuz Sağlık Kurulu Raporuna itiraz etmek isteyen
adaylar, itiraz muayene dilekçesi, ön rapor aslı ve 3 (üç) adet ön rapor fotokopisi ile birlikte ön
rapor tarihinden itibaren (3) gün içinde, hafta içi 09:00-16:00 saatleri arasında şahsen bulunduğu
ilin İl Sağlık Müdürlüklerine başvurarak, itiraz haklarını kullanabilirler.
- "Devlet Memuru Olamaz" kararlı, olumsuz Sağlık Kurulu Raporuna itiraz etmek isteyen
-
@the_arga_ hocam ben il jandarma komutanlığına gittiğimde memur öyle dedi
-
işlemleri bende hallettim 2 günde fakat rapor cuma günü çıkacakmış öyle dediler. heyete kendim de girdim bi iki soru sordular tamam dediler. tüm doktorlar sağlam yazıp imza atmıştı zaten. gerisi rapor çıkarmalarına kalmış. herhangi bir ücret de alınmadı benden şuana kadar.
-
@the_arga_ 10.maddeyi bidaha okuyun bence
-
@arşivci orada itiraz edenlerden bahsediyo hocam. Şöyle söyleyeyim; raporu aldın, memur olur yazıyo, bunu jsga'ya götürüyorsun/gönderiyorsun.
Eğer raporda Memur olamaz yazıyorsa itiraz ediyorsun ve Kontrol muayenesi oluyorsun. Birinci kontrol muayenesinde yine Memur olamaz yazıyorsa yandı gitti memurluk Allah korusun. Ama Memur olur yazıyorsa bu kez ikinci kontrol muayenesi için yine sevk alıyorsun.Benim okuduğumdan anladığım bu.
-
@arşivci hocam bugün sevkimi aldım sevkle beraber bir yazı verdi komutan ve dediki eğer raporun olumlu çıkarsa raporun aslını beytepeye veriyorsun eğer rapor olumlu değilse itiraz ediyorsun yani sizin rapor sağlam cıktı direkt beytepeye gönderiyorsun
-
@ebruuu teşeklürler bilgiler için
-
@dilaram hocam valla çok teşekkürler memur öyle bişey dediki kafamı iyice karıştırdı:)
-
@arşivci estağfurullah:))
-
Raporu kuruma verdim herhangi baska bir evraga gerek yok arkadaslar. 2 dakika suruyor
-
Arkadaşlar Etimesgut'tan canlı bildiriyorum tüm doktorları gezip hallettim. Evrağı sağlık kuruluna teslim ettim. Yarın gidip sağlık raporunu alacam.
Henüz gitmemiş olan arkadaşlara tavsiyem ilk olarak kan, idrar, röntgen, ultrason ve EKG yi halletsinler. Mesela dahiliye kan sonucuna göre onaylıyor. Kan sonucunuzun çıkmış olması gerek. Yine sorusu olan özelden mesaj atabilir -
UZMAN-9 'dan asil olarak kazanan arkadaş belgeleri teslim edecek mi acaba? Yedek-1 olduğum için soruyorum. zaten 1 kişi alacaklar kendisi başvuracaksa uğraşmayayım dedim.