Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
birde raporu hastane gönderecek yazıyor ama sevk kağıdının en altında "adayın dikkatine işlemleriniz biter bitmez personel temin merkezinde bulundurunuz yazıyor " biz mi götüreceğiz hastane mi
-
@reyhanqw yok artik. Ben hemen tahlilleri yaptirdim
-
@glc sehit sait ertük devlet hastanesi / etimesgut da hocam.
-
@joker kargoyla kendiniz gönderin yazıyor acaba branşa göre farkediyor mu ki? Benim vhki hocam
-
@ebruuu gata ya mı verdiler acaba diye dedim hocam orası daha kolaylık sağlıyordur belki diye
-
@glc benim kolay oldu acikcasi bir tek kan tahlillerim cikmadi digerlerini oglen 2 ye kadar bitirdim
-
@glc vhki ne
-
@glc kusura bakmayın bilmediğimi maruz görün
-
@glc öğrendim hocam veri hazırlama kontrol işletmeni sanırım
-
@joker evet hocam
-
@ebruuu hocam ben de oradan almayı planlıyorum yorumlarda bu hastanede işlemler hızlı işliyor diye okumuştum
-
Arkadaşlar sağlık raporunu aldım. Başka bir evrak göndermemiz gerekiyor mu ? Sağlık raporu hericinde. Aps ile kargo ile göndersek olur mu? Elden mi teslim etmek lazım
-
@joker sizin mühendis 1mi 5 mi nedir? Asilmisiniz?
-
@vikings2018 ankarada ikamet edenler elden teslim edecek hocam baska ildeyseniz kargoyla.
-
@dilaram bana en yakin bu hastaneydi hocam bilgim olmadan gittim ama iyiki gitmisim. Sabah erken saatte giderseniz bos oluyor rontgen ultrason falan vakit kaybetmeden halloluyor.
-
@vikings2018 aslını mı ön sağlık raporunu mu aldınız hocam bu kadar kısa sürede
-
Bende bugün tamamladım sağlık raporu işlemlerini. Öğleden sonra heyetten gececekmis. Bu arada benden herhangi bir ücret alınmadı. Eğitim ve araştırma hastanesinden aldım raporu
-
Arkadaşlar merhaba biz de eşim için alacağız sağlık raporunu. Ancak ilk başta jandarma genel komutanlığına gittiğimizde ''kimlik, ikametgah belgesi ve fotoğraflarıyla birlikte....'' ibaresi var. Acaba yeniden mi fotoğraf çıkarttıracağız? Yoksa önceden toplayıp verdiğimiz belgeler içindeki fotoğraflardan mı verecekler? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?
-
@okucakins 1 adet fotoğraf yetiyor sevkin üzerine yapistiriyorlar
-
@okucakins yeniden 1adet fotograf goturuceksiniz.