Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@asel87 diğer iki kisi bayan hocam ben erkek
siz raporu verin bence yine vermezseniz hic sansiniz olmayacak -
@nötrino teşekkür ederim hayirlisi bakalim sans yok yani
-
@asel87 sans yok demedim ki hocam bilakis raporu verim dedim kısmet sonra ben vebal altinda kalmayayim
-
@asel87 hocam bana neresi cikarsa ciksin gitmek zorundayim 35 yasima geldim . diger adaylar vazgecebilir eger istedikleri yerden farkli bir yer gelirse. siz 4 . yedeksiniz bence kesinlikle raporunuzu verin diger 4 kisiye hic bir forumda denk gelmedim.
-
@nötrino siz bana orda yardim eden kisi misiniz acaba o da 35 yasindayim demisti.cok panik yapmistim belki hatirlarsiniz.
-
@asel87, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
@nötrino siz bana orda yardim eden kisi misiniz acaba o da 35 yasindayim demisti.cok panik yapmistim belki hatirlarsiniz.
siz bayanmisiniz
-
@asel87 hocam bilemeyiz, değişkenlik gösterir şimdi 2018 kpss yaklaşıyor eğer güvenlik soruşturması uzun olursa ona girmek isteyip bölümünden farklı yerlere atama bekleyende olabilir , ihtimalleri düşünmek lazım
-
@nötrino evet
-
@dilaram hayirlisi hocam olmasada yapacak bişey yok
-
@asel87 hocam baska biridir o zaman ben hic bir bayan ile konusmadim salonda. siz raporunuzu verin. kyk alimlari da var vazgecen olur belki
-
@nötrino teşekkür ederim hayirlisi ileriki zamanda bilgi alirsaniz ve beni de bilgilendirirseniz cok sevinirim
-
@asel87 hakkimiz da hayirlisi
-
arkadaşlar selam, daha önce bahsetmiştim eşim memur1den asil aday oldu, sağlık raporunu teslim etti ve bekliyoruz. aynı zamanda tse'den de mülakat sonucu bekliyoruz. ilk sorum sizce tse mi jsga mı daha iyi olur? tsenin mevzuatı biraz değişik olduğu için, bir de son zamanlarda çok değişiklikler oldu, bana biraz rüzgargülü geliyor açıkçası.
ikinci sorum da şu; MSÜ'den de memur ön başvurusu kabul edildi, 3. öncelikli aday olarak, 1 kişi alınıyor. ona belge teslimi yapmak istemiyoruz, çünkü onun mülakatıydı derken jsga tebligat yollayabilir bile. mantıklı mıdır sizce? -
Milli savunma bakanlığı evrak teslimi de evraklar ne arkadaşlar bana yazar mısınız ben bulamadım maalesef listede adımız çıkınca ne evrak verecegiz
-
@rahime ÖN BAŞVURUSU KABUL EDİLEN ADAYLARDAN İSTENİLEN EVRAKLAR
Adaylar,
- Nüfus cüzdanı fotokopisi,
- Öğrenim belgesi (diploma) veya geçici mezuniyet belgesi fotokopisi,
- Tercih ettiği unvana göre lisans ve ön lisans mezunları için okuduğu süre ve dersleri
gösteren not durum belgesinin (Transkript) fotokopisi, - Başvuru kılavuzunda unvanların karşısında bulunan eğitim niteliği ve diğer nitelikler
bölümünde belirtilen; müracaat ettiğiniz unvana ait bonservis, ustalık-kalfalık belgesi, sertifika,
ruhsat, ehliyet, KPDS/YDS belgesi vb. belgelerin fotokopisi, - Şehit, malul gazi veya muharip gazi eş ve çocuklarının anne, baba veya eşinin şehit/gazi
olduğunu gösterir belgenin fotokopisi (Şehit/Gazi, Türk Silahlı Kuvvetlerine mensup ise bağlı
olduğu Kuvvet Komutanlıklarının Personel Başkanlığından, diğer kamu kurumlarına mensup ise,
mensup oldukları Bakanlık ve Sosyal Güvenlik Kurumunun her ikisinden de belge alacaklardır.)
Evrakları istenen adaylar, istenen belgeleri ön başvuru sonuç belgesi ile birlikte, “MSB Personel
Temin Dairesi Başkanlığı Cebeci/Ankara” adresinde en geç 12 Mart 2018 saat 17.00’da olacak
şekilde göndereceklerdir.
(Adayların başvuru için gönderecekleri belgeler iade edilmeyecek ve işlem süresi sonunda imha
edilecektir. Bu nedenle adayların istenen belgelerin fotokopilerini göndermeleri, belgelerinin
asıllarını göndermemeleri önem arz etmektedir.)
-
Arkadaşlar merhaba yedek 39.sıradayım karar veremedim sağlık raporu alsam mi sizce?yedek 4ler bile alıp almamaya kararsizken benim sormam biraz komik mi oldu:)
-
@february teşekkür ederim
-
@february peki noterde aslı gibidir mı yaptıracağız
-
@rahime elimde onaylı örnekler vardı ama fotokopi yazıyor diye fotokopi gönderdim
-
@biyologef hocam hangi dal? Vkhi isen istersen şansını dene