Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@dilaram hocam ayrica rapor verenlerin sorusturmasi baslamistir en fazla. yoksa surec zaten yavas isliyor rapor vermeyenler de olur mutlaka. rapor verilmeden sorusturmaya baslanmaz bence
-
@nötrino hocam bende forumdan takip etmiştim süreç onlarda bayağı uzadı, ama yazdığım gibi görevli bana 3-4 ay sürer soruşturmalara başladık dedi. Bende şöyle düşünüyorum haziran atamaları geçer 2018 kpss biter öyle alımlar başlanır ki zaten 4 ay gibi bir süre bitmiş oluyor, bu zamanda belki atananlar yada 2018 kpss si iyi geçmiş olanlar olabilir. İyimser yaklaşıyorum galiba :))
-
hayırlısı olsun hocam
-
@dilaram hocam raporunuzda sağlam devlet memuru olur mu yaziyordu yoksa sivil memur olur mu ?
-
@nötrino hocam devlet memuru olur yazıyordu ya da devlet memuru olmasında bir sakınca yok emin olamadım ama ikisinden biri, sivil memur yazmıyordu bundan kesin eminim
-
@dilaram teşekkürler hocam bende de aynı yaziyordu da bugun basvuru klavuzunu okudum orda "sivil memur olur" raporu diyordu ondan sordum. bana yanlış rapor mu verdiler dedim bir an
-
@nötrino :)) rica ederim
-
Uzman 9 bölümünde asil olarak kazanan arkadaş sağlık raporu verdi mi acaba ?
-
Verilen adresi mi yazdınız mahalle cadde falan yazılmayacak değil mi
-
@february orda ne yazıldıysa o hocam.
-
Arkadaşlar güvenlik soruşturması için hiç gelen varmi ?
-
Bugün sağlık raporunu göndermek için son gün muhtemelen bugünden itibaren güvenlik soruşturması başlar ve duruma göre yedek adaylar çağrılmaya başlar. Bekleyen tüm yedekler içinde hayırlısı olsun.
-
@arşivci güvenlik soruşturması için bugünü beklemişler midir
-
Sağlık raporunu verenlerden başlamışlardı zaten güvenlik soruşturmasına.
-
@the_arga_ üstad merhaba eşim hamile asıl yerleşti sağlık raporunu doğumdan sonra tekrar istediler evet bugün de güvenlik soruşturması için polisler gelmiş
-
@hmustafa hocam polisler dogrudan adresinize mi geldi hangi sehirdi hocam sizin
-
@hmustafa hocam hangi alandan atandı karınız?
-
@dilaram hocam eşim vhki atanmıştı ama başvuru sonrasindda bizim ikametgah değişmişti yani ankaraya taşındık eski adresimdeki işyerime gitmisler
-
@hmustafa hemen baslamis mi ? Iyi olmus eskisinden daha kisa surer o zman
-
@hmustafa hayırlı olsun hocam :)) darisi başımıza yedeklerdeyim ben uzman 3 ten