Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@dilaram yok uzman 3
-
@biyologef 39 ise verme hocam. Moral bozmak gibi olmasin ama gelmez. Ugrastiginla kalirsin
-
@ebruuu teşekkür ederim ben de öyle düşünüyorum hayirlisi olsun hepimiz icin
-
@february teşekkür ederim
-
@biyologef bende uzman 3 yedek 4 teyim bugün sağlık raporumu verdim. Hocam gerilerdeymiş siralamaniz hayirlisi olsun siz bilirsiniz
-
Sağlık raporunu elden olarak başka bi arkadaşa teslim ettirebiliyo muyuz?
-
@dilaram hakkinizda hayirlisi teşekkür ederim
-
@snm bugün raporu teslim ederken bir kisi daha vardı yengesinin raporunu veriyordu sanırım teslim edebiliyor
-
@biyologef rica ederim
-
@dilaram teşekkür ederim
-
güvenlik soruşturması 6 ay kadar sürüyormuş
-
@nötrino kim söyledi bunu ben 7 asilde yedek 4 deyim rapor almadim.
-
@asel87 bizden bir önceki alimda öyle olmus 2017 de
-
@nötrino peki yedektekiler daha sonra cagiriliyormus bu konuda bilginiz var mi
-
@asel87 o konuda bilgim yok hocam.
-
@nötrino Hocam merhaba raporu teslim ettiğimde oradaki personel güvenlik soruşturması 3-4 ay sürer dedi, bir arkadaşımada eskiden 8-9 ay gibi sürüyordu şimdi kısaldı 3- 4 ay sürecek denmiş, bu arada güvenlik soruşturmalarına başlanmış,
-
@asel87 hocam tekrar merhaba memurlar.netteki arkadaş ben :)) orada ileri yedek derken zamanı kastetmedim, yedek sıralamasında ileri olanlar demek istedim, asiller atanırsa tabiki hakkımız yanıyor , şimdi süreç uzun asiller içinde başka atama bekleyen olabilir ya da 2018 kpss yi geçerse süreç, sınavı deneyip iyi puanlar alan olabilir ya da soruşturma ve sağlıktan elenenler bile oluyor, onun için raporu verebilirsiniz demiştim :)))
-
@dilaram pardon hocam yanlis anlamisim hakkinizda hayirlisi ben verip vermemekte kararsizim pazartesi gidebilirim anca ama ne yapcagimi bende bilmiyorum cok muallaktayim
-
@asel87 estagfurullah hocam Hayırlısı bakalım
-
@dilaram hocam benim baktigim bizden bir onceki jsga alimi mayis 2017 rapor teslim edilmis 3 ay once ise baslanmis