Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@atom hayırlı olsun hocam hangi bölümden asilsiniz? Ben Ankara'dayım belki emniyet yoğun çalıştığı için henüz işlem başlamamıştır ya da hiç gelen giden olmayacaktır kağıt üzerinden soruşturmamız yapılacaktır dediğiniz gibi bekleyeceğiz
-
@asel87 hımmm, bende daha bir şey yok, hocam yedeğim ya çokta kaptırmak istemiyorum kendimi, kimler gitmeyecek bir öğrenebilsem mükemmel olurdu ama insanlar paylaşmıyorlar
-
@dilaram aynen neden paylasmazlar anlamam gitcek misin gitmiycek misin soyleyecekleri bu sadece.Belkide bu platformlara girmiyorlardir bilemiyoruz .Duyum oldugunda yazalim yinede bilgilenelim...
-
@asel87 tabi bir şeyler öğrenirsem yazarım
-
@asel87 haklısınız yedeklik..beklemek zor. Hakkımızda hayırlısı..
-
@asel87 bu bilgiyi emniyetten nasıl aldınız hocam
-
@vikings2018 hocam emniyeti aradim guvenlik sorusturma bolumunu bagladilar bayan polis cikti.Durumu anlattim tc no mu istedi bakti emniyet sorusturman bitmis ve jandarmaya gonderilmis dedi.Sonucu ogrenebiirmiyim dedim bu bilgiyi veremem dedi.Hayirli olsun dedi kapatti bu kadar hocam.
-
Arkadaşlar sonuçların açıklanmasından itibaren iki aydır bekliyoruz. Güvenlik soruşturması için eve polis geldi ve olabildiğince işlemleri hızlandıracaklarını söyledi. Ne zaman çağrılır bu konuyla ilgili bilgi alan oldu mu daha çok bekler miyiz?
-
@arşivci Hocam Ankara'da yedek 4 'üm ne gelen var ne soran :)) Eve neden geliyorlar ki onu da çok anlayamadım, polisler ne gibi soru sordular size? Sağlık raporunu teslim ettiğim kişi 3-4 ay sürer dedi, biraz daha bekleyeceğiz sanırım. Bu arada gecen senenin alımları bu sene yapıldı yani en az 7-8 ay sürmüş :)))) İşte işi hızlandırırlarsa 4-5 aya iner, anca Temmuz gibi sonuçlar netleşir diye düşünüyorum (iyi ihtimalle)
-
@dilaram Hocam bazı durumlarda komşulara sordukları da oluyomuş bizim direk eve geldiler. Evle ailemle ilgili soru sordu, evrakları hazırlayıp ankaraya göndereceğiz dedi ama ne kadar zaman sürer bir bilgi vermedi.
-
@arşivci hangi şehirde yaşıyorsunuz acaba belki yoğun olmayan biyerse size daha erken gelmiş olabilir diye düşünüyorum
-
@reyhanqw İstanbul
-
@arşivci anladım hocam, geçmiş olsun bakalım, hayırlısıyla atanırsınız inş :))
-
@arşivci ben asıl olarak kazandim İstanbul'da yaşıyorum gelen giden olmadı. Eli kulagindadir belki
-
@arşivci ne zaman geldiler hocam
-
@arşivci ben bayramdan sonra diye tahmin ediyorum hocam
-
@reyhanqw vhki kazanan var mı burada arkadaşlar buradan haberleşelim.
-
@arşivci evde olmadığımız biran olursa ne olur acaba ,birde ne gibi sorular sordular hocam
-
Arkadaşlar gelen polisler mit soruşturması için mi,emniyet için mi geliyorlar.. Mitten bi haber alabilir miyiz acaba arasak?
-
@joker negatif birşey olacağını sanmıyorum.