Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@atom rapor vermeyenleri niye arastirsinlar o biraz saçma olmus.Bende yedegim raporumu verdim verdikten kisa sure icinde polisler kardesimi aradi.
-
@ebruuu arayan sorusturan yok mu hala hocam degisikbi bilgi edindiniz mi hic
-
@asel87 evet saçma malesef.. Hatta aday baya üzgün ve pişmandı. Keşke rapor vermeyenlerin soruşturması yapılmasa. Hem aday açısından üzücü bi durum hem de sürecin uzamasina neden oluyor.. Birisi yazmıştı temmuzu bulur işbaşılar diye. Soruşturmalar böyle giderse mayıs başı bitecek gibi..
-
@atom aradim temin merkezini 3_4 ay surer soruşturma dediler
-
@asel87 bn de geçen günlerde bulunduğum ilin emniyet müdürlüğünü aradım. Bana: bilgi veremeyiz. Ancak dosya bize geldikten sonra bizim tamamlamamiz gereken yasal süre 2 ay. Dediler. O yuzden 3-4 ay çok uzun bi süre değil mi?
-
@atom once valilik sonra mit sorusturmasi var. o yuzden uzun suruyor
-
arkadaşlar yedek liste belli olduktan sonra tüm asil ve yedekler dahil soruşturmaya sokuldu rapora bakılmaksızın o yüzden rapor vermesenizde soruşturmanız yapılır yani boşa üzülmeyin
-
@westthrace bu da sacma olmaz mi ama? Gitmeyecek demekki rapor vermemis. Biz bosuna mi ugrasmis olduk hocam
-
@asel87 valla bana gelmediler hali hazirda sorusturmami baska kurum onceden yapmisti onda da gelmemislerdi. Bi bilgide edinmedim hocam.
-
@ebruuu saol hocam.Saçmalik zaten rapor vermemis nasil sorusturma yapiliyor
-
@westthrace rapor vermeyenlerin hakki yanmadimi hocam ?
-
rapor vermeyenler soruşturma olumlu çıkarsa alınmayacak siz boşa uğraşmadınız sadece jandarma kendince işleri hızlandırmaya çalıştı o kadar ben arayıp öğrendim sizde arayıp öğrenseydiniz burda komplo teorileri üretmezdiniz
-
@westthrace hocam rapor vermeyenler alinmayacak siz boşa ugrasmadiniz tam acilimi yapsaniz yani rapor vermeyenler sorusturuluyor ama olumlu dahi olsa alinmayacaklar mi demek istediniz??
-
@asel87 e aynen hocam akıl var mantık var yani
-
Kurumla ilgili böyle bir haber yapılmış
-
@the_arga_ iletiyi görünce heyecanlandım..:))) bu hafta da bitti. Haber,duyum alan var mı, soruşturma hk.arayan soran var mı acaba sizleri? Bende durum stabil.
-
@atom belge vermeyen bir iki arkadaşa polis gitmiş niyeyse artık bilemiyorum. Ben 4. yedeğim şimdilik arayan soran olmadı Hocam siz asillerdenmisiniz?
-
@dilaram evet asilim hocam. Emniyet de bilgi vermiyor.. Jsga da.. Bekleyecez napalım..
-
@dilaram benim emniyet sorusturmasi bitmis jandarmaya gonderilmis.olumlu mu diye sordum bayan polise bilgi veremeyiz dedi.Bende hicbisey soyleyemez misiniz dedim bayan guldu hayirli olsun dedi kapatti.Jandarmayi aradim daha mit sorusturmasi olacak o uzun suruyo dedi komutan benden bilgiler bu kadar.
-
@atom ya bi ogrenebilsem uzman10 da kac kisi rapor versi yedeklik cok zor bi durum ne olacagini bilmeden bekliyosun