Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
ARKDAŞLAR EMNİYET İ ARADIM SİZ ASKERİYE OLDUĞUNUZ İÇİN SİZE ÖNCELİK VERİRLER VE SÜREKLİ İHTİYAÇ OLDUĞU İÇİN BİTMİŞ BİLE OLABİLİR DEDİ.BİLGİ VEREMEYİZ DEDİ.
-
@vikings2018 mit uzun sürüyormuş galiba. Orayı arayabilir miyiz ki?
-
Arkadaslar 2 ayda bitmez sorusturma ve mit. Jandarmadakilerde 3-4 ay surer dedi Kazanmanin keyfini cikarin tatil gibi dusunun bugunleri.
-
@ebruuu kazanamadik ki yedegiz ve ne olcagini bilmiyoruz cok zor beklemek.Yedeklere nasil bi sistem uyguluyorlar onu da bilmiyoruz.Yedeklerin şansi nasil bilmiyoruz..Bilmiyoruz bilmiyoruz...
-
@asel87 ben de yedeğim hocam insaAllah sıra gelir bizlere de. Ilk yedeklerde degilseniz sira gelmesi vakit alir hocam o yuzden zamana yayin. Moral bozmak icin demiyorum yanlis anlasilmasin.
-
Arkadaşlar bende vhki yedekteyim bugün bize de polisler gelmiş ama komşunun kapısı diye bizimkini çalmışlar ailemle ilgili birkaç soru sorup gitmişler
-
@ss-60 hangi şehirdesiniz hocam ?
-
@ebruuu 7 asilden 4. yedek hocam
-
@asel87 bide hakkari sirnak tunceli diyarbakir elazig yi kapsiyo
-
Ben vhki 37. Yedegim
-
Gelen giden olmadı
-
Arkadaşlar mit soruşturması en az 2 ay sürüyor mart de giden dosyalar mayıs gibi jandarmaya teslim edilecekmis ögrendigim bu
-
@hmustafa temmuz sonu ağustos başı gibi açıklanır ki JSGA deki personelde 3-4 ay sürecek demisti
-
MSB güvenlik soruşturması ni 1.5 ayda tamamlayacak mis, nasıl oluyorsa
-
@mh0182 hadi insaAllah
-
@asel87 aa cok iyi hocam insaAllah gelir. Buraya yazmistim gene yaziyim 8 memur aliminda bilgisayar muhendisliginde 13. Yedege sira geldi Rabbim insaAllah bizlere de nasip eder
-
@ebruuu tabi 1 yil gecti aradan sira yeni geldi onu da diyim
-
@ebruuu nasi 8 de 13. Yedege gelmis hocam siz daha once 8 de 8 .yedek gelen arkadasim var demistiniz
-
@dilaram jandarma soruşturmanın son aşaması oradada 2 ay sürse temmuz ağustos arasına tekabül eder bence hocam
-
@dilaram Tokat hocam