Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@calii kesinlikle degil
-
@ebruuu bir isimizde düzgün olsun :(:(
-
@ebruuu bu işsizlikte gelmeyeni pek düşünemiyorum ben ama:)
-
@ebruuu bak şimdi bende öyle düşünüyorum, o yüzden ne olursa olsun belgeleri vereceğim , belli olmaz bu işler
-
arkadaslar yedek sayisinin fazla olmasina takilmayin işini garantiye almak icin yapmislar bizlik bisey yok
-
@dilaram birde 4001 hocam başka yere atanması imkansız kişiler bu asiller bir yerde
-
@glc aynen hocam bir de vakit de daraldi zaten kpss icin. Ama bazi bolumlerde maas az diye gelmeyen olabilir. Sorusturmayi da mit yapiyor ya elenen de cok oluyor sanirim
-
@hm-emre bu yedeklik süresi ne kadar geçerli
-
@calii hocam müh. başvurdu bilemiyoruz atama durumları nasıl belli de olmaz, seçilen kişilerin durumu nasıl hiç bir fikrimiz yok
-
@dilaram ama 112 ye gelecek kadar kötü değil durum:) toplu katliam yapılmalı bize sıra gelmesi için
-
@calii hhahah hocam ilahi yaa :))
-
@calii ay hiç güleceğim yoktu:)
-
@ebruuu zaten onun için bu kadar fazladır sonuçta en ufak şeye eliyorlar
-
@calii kardesim bu kurum hakkinda bilgim yok ama adalet bakanliginda bi alimda birisini 1 yil sonra cagirdiklarini gormustum yedekteydi
-
Arkadaşlar yedeklerin çağrılma durumu vs. ne zaman belli olur bu konuda bilgisi olan var mı?
-
@ars hocam siz sağlık raporunuzu gönderecek misiniz? Yedeklerin durumu ne zaman belli olur?
-
@calii vallahi şaka gibi:) şimdi bu kurum yine ilana çıksa 2018 puanına göre alım yapar degil mi hocam
-
@arşivci ben göndermicem hocam. Yedeklerle ilgili hiç bir bilgim yok. Ama siz gönderin sizin şansınız var hocam. Sağlık raporunuzu alıp gönderin bence siz girersiniz. Puanınız kaçtı sizin hocam
-
UZMAN 3 TEN BİR TANE ASİL YOK MU YA KOCA FORMDAA.
-
@ars hocam yedek 3 sünüz değil mi? bence gönderin ne olur olmaz