Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@reyhanqw mutluluğu tahmin edebiliyorum ben kazandığımi hayal edince bile mutlu oluyordum birde gerçekte kazansam herhalde uçardim:(:( Allah yanınızda olsun gözünüz aydin
-
@reyhanqw hayirli olsun hocam.puanin kacti hocam?
-
@ebruuu kpss puanım 87
-
Yedekler den kaça kadar olanlar evrak verecek ? 112 ben vermeyi düşünmüyorum imkansız gelmesi
-
@calii benim 62 bende düşünmüyorum
-
@snm 55 kişiye 4 katı yedek belirlemek nedir ya şaka gibi .hocam bir arayıp sorarmisiniz dk yok bende bu kadar yedek neden belirlendi diye sorsak evrak vermesek desek ne diyecekler
-
Arkadaşlar asillerin 4 katı kadar yedek belirlenmesinin amacını tam olarak anlayan varmı ? Sağlık raporu olumsuz olanları, gitmeyenleri , güvenlik soruşturması olumsuz olanları çıkarsak bile bu sayı çok fazla değil mi ?
-
@ebruuu hocam geçen alımda yedek tine 4 katı mıydı?
-
@alperen50 bir katı yedek belirlenecek diyordu mülakat sayfasında şaka gibi gercekten
-
@glc siz kaçıncı yedeksiniz forumda yedek kalmisiz şaka gibi
-
@calii 165.yedeğim aynen hep yedek:)
-
@glc şaka gibi yedek siralarimiz küfür tadında
-
@calii çok fazla yedek ilginç
-
@glc subayliktada öyle yapıyorlar hocam çok fazla yedek belirleniyor ama sebep neemurlukta anlamış değilim kaç ay geçerli bu yedek sirasi
-
@calii subayın alımı çok olduğundan yedeği de çoktur bide onlar da sporu vs elenme daha faZla belki ondan
-
Arkadaşlar 4 katı yedek çağrılmasının sebebi asillerden gelmeyenin çok olabilme ihtimali olabilir mi? Aklımda deli sorular
-
@glc degildi diye hatirliyorum hocam ben de basarisz yaziyordu zaten. Elenen gelmeyen cok kisi oluyor demek ki bu kadar yedek belirliyorlar
-
@glc arayıp sorsak benim dk yok birisi arayıp sorsaya en iyi cvbi onlar verecek
-
@calii aransa da degisen bir sey olmaz ki hocam
-
@ebruuu e hocam bana sıra gelmesi için iki kere 55 kişi gelmeyecek yetmedi iki kişi daha gelmeyecek bu mantiklimi