Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
Devlet Hastanesi'nde de mi 200 tl, süresi ne kadar bu evrak teslimlerin?
-
Ben şuan giriş yaptim hastaneye ama para almadilar en son alirlar mi bilmiyorum. Bir de sevk 3gun ama kurula giriş yaptiktan sonra 3gun olayı kalkiyormus 15gunden önce halledeni gormedim dedi kuruldakiler
-
@reyhanqw kurul evrak veriyor sonra vezneye para yatir diyorlar
-
@ebruuu bana hiç para yatir fln denmedi ücretsiz herhalde dediğim gibi en son isterse bilmiyorum. Ama saglik raporunu çok zor arkadaslar bir an önce halletmeye bakın.
-
Merhaba arkadaşlar araştırdığıma göre bu rapor süresi bazı hastanelerde en 15-20 gün bazı hastanelerde birkaç gün bazılarında ise aynı gün verebiliyorlarmış, Hastanelerin kurul günleri oluyor bu arada, o güne denk gelebilenlere aynı gün içindede rapor verilenlerde var, tabi hangi hastaneye gidecekseniz gitmeden önce aramakta fayda var, henüz raporumu almadım ama süreci forumlardan böyle takip ettim :))
-
@dilaram aynı gün kan röntgen vs nası olacak ki?
-
Kanla röntgenler bitmiyor ki 11bolume gidiyorsunuz ben bugün sadece 1ini halledebildim. Ertesi güne birkaç gün sonraya tahliller istiyolar o cikmadan digeri bakmıyor fln. Gitmek icin son günlere birakmayin derim
-
@glc dediğim gibi forumlardan baktigim süreç Bu, henüz gütmedim, bir günde halledebileni okudum sadece :))
-
@reyhanqw süreç böyle zorlu mu yaa :((
-
@glc hepsi bitiyor hocam. Sabah erkenden gitmek lazim. Benim kan tahlillerim mesai bitiminde ciktigi icin dahiliye mikrokimyaya giremedim diger gune sarkti digerlerin hepsini bir gunde hallettim. Ilk once Kan, idrar, laboratuar, rontgeni halledin sonra polikliniklere gidin yoksa sonuclari goremeyecekleri icin bosa vaktiniz gider. Asker oldugunuz icin de onceliginiz var icerideki hasta cikar cikmaz odaya girin
-
@dilaram bir gunde butun muayeniz bitebilir fakat saglik raporu almaya gitmek baska gune kaliyor
-
@ebruuu hocam sizin hastanedendir erken bitmesi. Benim gittiğim hastanede kuş olsam uçsam 1gune bitmez. Sağlık kurulu dedigim için 3gun sonraya ultrason verdiler herkesin 1ay sonraya. Üfleme solunum testi ekg hepsi yapıldı mi sizin
-
@ebruuu bi bölüm olmadan diğeri olmuyormuş da:(
-
@ebruuu hangi hastane sizinki?
-
arkadaşlar ankara da dışkapı hastanesinde devlet memuru olur raporu alan var mı
-
@joker siz hangi branşa alıcaksnz hocam
-
@joker
mühendis -
@joker