Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
Teşekkür ederim arkadaşlar. Ankara Dışkapı' dan almayı düşünüyoruz raporu biz, siz ankaradan mi aldınız acaba?
-
Benim işlemlerim öğleden sonra bitecek de oradan aldığımız raporu belirtilen adrese gönderecek miyiz. Birinci kontrol muayenesi sonucunda "Devlet Memuru Olur" kararlı sağlık raporu alan adaylar ise, almış oldukları birinci kontrol muayenesi ön raporunun aslı ve 3 (üç) adet fotokopisi ile birlikte, ön rapor tarihinden itibaren (3) gün içinde İl Sağlık Müdürlüklerine başvurarak, İkinci Kontrol Muayenesi için belirlenen rapor vermeye yetkili hastaneye sevk edileceklerdir. Bu ne demek oluyor acaba
-
Sağlık raporunu tamamlayan arkadaşlar ücretli mi değil mi ?
-
@arslan benimki 200 tl
-
@ebruuu sagolun hocam öyle yapicam
-
@dilaram rica ederim hocam
-
Arkadaşlar biz mülakata giderken güvenlik soruşturması evraklarini da götürmüştuk suanda güvenlik soruşturması yapılıyor müdür yoksa saglik raporundan sonra mi baslar. Bilen geçen alimlarda duyan var mi?
-
@reyhanqw bilmiyorum ama evrak verenlerinkini yapiyorlardir diye dusunuyorum hocam
-
Hocam peki biz kazanamadık yedek siralamasindayiz. Bizim verdiğimiz evraklara ne oluyor geride vermediler bize. Ben sağlık raporu teslim edilenlerin güvenlik soruşturması yapılır diye biliyorum.
-
@ars asillerin baslatilabilir belki zaten uzun sürüyor
-
@ars bencede oyle hocam raporlari verdikten sonra baslar
-
@ebruuu rapor alan arkadaşlar yardımcı olur musunuz heyete bizde giriyor muyuz tekrar yoksa onlar toplanıp karar mı veriyor yani heyet toplandığı gün tekrar gitmemiz gerekiyor mu
-
@joker askeriye için bir sağlık raporu almıştım tüm doktorları gezdikten sonra heyet günü çağırmışlar kapıda bekletip raporu vermişlerdi ama daha sonra sağlık raporu alırken falanca fün hazır gel al demişlerdi sanırım hastahane insiyatifinde bir şey.
-
@joker gun icinde haber veriyim hocam bir tek muayenem kaldi
-
Arkadaşlar 3.gunde tüm işlerim bitti . Evrakları teslim ettim ogleden sonra kurula giricem. Bitmez saniyodum ama bitiyomus : )
-
Evraklari verdim ogleden sonra cikar dediler hocam. Kurula gir gibi bir sey soylenmedi yarin alacagim insaAllah raporu
-
Bitenlerden para alındı mı arkadaşlar
-
Kaç tane fotoğraf lazım arkadaşlar
-
@arslan jandarmaya giderken 1tane, bide ikametgah
-
@glc Ben eğitim araştırma hastanesine gittim TSK personeline ücretsiz dediler. Hastaneden hastaneye değişiyor sanırım