Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@joker biraz once temin merkeziyle gorustum.Sonuclar 1 veya 2 ay icinde aciklanabilir dedi.Yedeklerin durumunu ve asilllerden rapor göndermeyenleri sordum.Daha raporlari ulasmayan kisiler var bu konuda bilgi veremeyiz yedekler icinde asillerin atanmamasi durumunda cagrildigini belirtti komutan.
-
@asel87 teşekkürler hocam burda paylaştığınız için
-
@asel87 daha raporu ulaşmayan kişi nasıl olabilir ki süre dolmadı mı?
-
@westthrace bazen yanlis birime gidebiliyormus yada postada gecikebiliyormuş ve acilmayanlarda varmis hâlâ bana soylenen aynen bu
-
@asel87 biraz şüpheli geldi bana bu durum
-
@westthrace ne gibi bi şüphe
-
@westthrace hocam soruşturma raporlarıdır sağlık değil diye düşünüyorum birimlerden dönen soruşturma raporları diye düşündüm
-
@joker ben sorusturmayi sormadim hocam sadece asillerin rapor verenlerini ogrenebiliyor muyuz dedim komutanin verdiği cevap bana bu...
-
@joker sağlık raporu hocam soruşturma değil
-
@westthrace ama nasıl oluyor hocam süresi geçmedi mi ??
-
@joker işte sıkıntı orda zaten
-
@westthrace 03124648670 numara bu arkadaslar isteyen arayabilir genelde aciyorlar.Normalde 16 mart saglik raporu en son teslim tarihiydi.Ama daha ulasmayanlar var dendi bana.Bi garip süreç bende anlamadim.
-
@asel87 hocam ulasmayan rapor adaylarin gönderdikleri değil . Hastanenin gönderdiği raporlardır.
-
@nötrino aaaa evet hocam ben onu hic düşünemedim galiba hastaneler geç gönderiyor.Bende diyorum nasil tarih gectikten sonra rapor gönderen oluyor diye.Artik kafa gitti herkeste normal tsk ederiz
-
@asel87 aradım benim ki gitmiş. saol hocam merak ediyorum
-
vhki kazanan varmı arkdaşlar iletişime geçelim burdan
-
@vikings2018 personel temin merkeziyle mi goruştunuz. Oradan mi bilgi aldiniz sağlık raporunuzun ulastigini?
-
@atom evet
-
@vikings2018 ben varim vhki
-
Jandarma sahil guvenlik hâla baslamadi mi ya