Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@ebruuu bende jandarmadaki mulakatta sorulan sorularin hepsini bildim fakat bende yedegim
-
@aligül nasip iste bir sey yapamiyorsun ki. Ben de sinavlari gecip mulakattan elenen bir insandim. Allah hayirlisini versin hepimize. Arkadasin icin de ayni sekilde. Konusmustuk arkadasinla hatirliyorum onu.Ha torpillede her kim yerlesiyorsa ve kim torpil yapiyorsa Allah yedirmesin hepsinden gani gani cikarsin. Sizin icin de hakkinizda hayirlisi olsun.
-
@aligül bu arada torpilli birini atadilar demissin ama bunu neye gore soyledi arkadasin onu da anlayamadim hayir yani işe alinan benim en helalinden
-
@ebruuu Torpilli atandi demesinin sebebi yazili ve kpss ortalamasinda 1. oldugu ve mulakati iyi gectigi icindir. Mulakati kotu gecse zaten umursamazdi herhalde
-
@ebruuu yanlız danıştayı bırakıp oraya geçemezsiniz istifa ederek hocam sadece muvafakat gerekir oda ohal şartlarında çok zor
-
Arkadaslar guvenlik sorusturmasi formumda verdigimiz referanslarla hic biseyin alakasi yok benim yazdigim 3 kisi de işsiz güçsüz arkadaşlarım
-
@aligül mulakati her iyi gecen ise alinsaydi oooburadaki herkesin isi olurdu. Kimseyi bu sekilde suclayamazsiniz
-
@ebruuu sizinde dediginiz gibi mülakati her iyi gecen ise alinmiyor bu sebeple arkadasimin puani daha iyi olmasina ragmen yerine baskasi atandi.
-
Demek ki kısmet arkadaşınızın değilmiş, hayırlısı böyleymiş. Suçlayıcı söylemleriniz kendinizde kalmalı, sürekli laf sokan cevaplarınızı görmek insanın canını sıkıyor. Her bildirim geldiğinde heyecanlanıyor burada bir sürü insan. Başlığı amacının dışına çıkarmayın rica ederiz.
-
@zncr Her zaman bende hayirlisi neyse o olsun derim fakat birisi hakkinin yendigini soyluyorsa ve o kisi tanidigim ve guvendigim birisiyse ben onu hakli sayarim tanimadigim kisiyi degil. Kazanan arkadas hakkiyla kazandiysa hic sikinti yapmaz zaten ama sizin burda yazilanlardan caninizin sikilmasi tuhaf.
Başligi amaci disinda kullanma konusunda haklisin ama tek kisilik kadro olunca sinava girenler baslik bile acmamislar bende burada denk gelince yazmak istedim. -
@aligül Tek kişilik kadroya haksızlık sonucu başka birisi atandiysa yeterince laf söylediniz yerine ulaşmıştır. Ancak kendi hakkıyla atandiysa, torpilim yok hakkimla kazandım diyen arkadaşın mutluluğunu gölgeliyorsunuz ve siz hakkına giriyorsunuz.
Aynı şey benimde başıma gelmişti. Bu forumda jandarma açıklandığı zaman asil olarak kazanan yok hep torpilliler yerleşmiş dendiğinde hayır ben asilim ve torpilim yok deme ihtiyaci duymuştum. İnanin zan altında bırakılmak çok kötü bir his. -
Aranan, tebligatı gelen yok mu? Bizim eve polisler de gelmedi Hayırlı haberler ne zaman alarız acaba. Daha çook bekler miyiz arkadaslar?
-
@atom
yok malesef -
@ayten
Daha ne kadar bekleyecez net bir bilgi veren de yok -
@westthrace referanslar güvenlik soruşturmasında ihtiyaç duyulursa
bilgi almak için aranıyormuş yani herkesin aranacak diye birşey yok benimde sınıf arkadaşlarım torpille falan alakası yok yani -
burada atananlar aynı zamanda kyk göç gümrük bddk gibi yerlere de başvurdunuz mu acaba
-
@atom 3ay oldu herhalde tebligatta yok arayan soran da. sen hala burda mısın gören herkes. seçimden sonra çağırırlar diyorlar
-
mit ve jandarma soruşturması olacağı için uzun sürer demişlerdi arkadaşlar maalesef temmuza doğru ancak biter şahsi kanaatim çünkü eşim yedeklerdeydi o süreçte evlenip başka şehire taşındı geçen hafta eski ikametgahındaki polisler aradı adres mi değiştirdiniz dediler evet dedik o zaman bulunduğunuz adrese ait emniyete dosyanızı yolluyoruz dediler yani o dosya buraya gelecek bura soruşturup mite veya kuruma gönderecek vs baya iş var yani
-
@westthrace hemşire öğretmenin ki 3 ay sürüyor hocam. bizimki niye 5-6 ay.
-
@westthrace
Eşiniz de jandarma için mi bekliyor.