Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@arslan rica ederim dedigim gibi hizmetli 3 muydu bilmiyorum üzgün görünüyordu
-
@asel87 inşallah alabilmisdir raporu
-
ARKADAŞLAR ASİLLERİN OLDUĞU BAŞKA BİR FORUM VAR MI ?
-
@asel87 BAŞKA BİR PLATFORM NERESİ ÖĞRENEBİLİR MİYİM ?
-
Bi gelişme duyan,bilen,bi yeri arayan soran var mı? Daha ne kadar bekleyecz
-
Güvenlik soruşturması için evine gidilen kimse oldu mu?
-
Başka bir sayfada bir arkadaş benim dosyam asayiş büroya gelmiş soruşturmam başlamış yazmış ama bilmiyorum öyle arayınca söylüyorlar mı?
-
@naimee buradan başka hangi sayfa var acaba insanların haberleştikleri hocam bilgi verirseniz sevinirim?
-
@naimee ben gidip sormustum evrakiniz gonderildi demislerdi sadece. Hocam daha cok bekleriz acikcasi daha cok erken cagirmazlar
-
@atom hocam en az 3-4 ay sürecek temmuz gibi işe alımlar olur.
-
@dilaram hocam bence mayısın sonu gibi geliyor bana. Ama inşallah tebligat ile birlikte telefonla da bildirim olur. Ya tebligat elimize geçmezse!!
-
@emina böyle bir duruma karşı kurumlar arayarak veya maille, sms ile bildirim yapıyor ancak elinize geçmezse de tebligat geçerli olmayacağı için hukuken haklı durumdasınız. Zaten sizin yerinize yedek vs çağrılması için feragat ettiğinize dair dilekçe vermeniz gerekiyor.
-
@emina Mayısın sonu gibi olmaz hocam sağlık raporunu teslim ederken (Ankara'da yaşıyorum)görevli dedi ki 3-4 ay güvenlik soruşturması sürecek, bir de geçmiş JSGA alımlarından biliyoruz ki soruşturmalar uzun sürer, hocam merak etme tebligat eline geçer illaki haberiniz olacak
-
@emina Hocam bir de hangi alandan atandınız?
-
@dilaram inşallah hocam dediğiniz gibi olur.
-
@dilaram vhki
-
Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var asiller yedekler aynı anda mı soruşturuluyor? Yoksa asillerden sorun çıkanlar varsa eleyip yedeğe mi geçiyorlar?
-
@zncr Hocam iibfliler sitesi
-
@arşivci Bilgim yok ama yedeklerin evrakları aynı anda istendiğine göre bence aynı anda yapıyorlardır
-
İibfliler diye bahçe sitede bi arkadaş yazmış. Soruşturma için polis geldi demiş. Üstelik arkadaş yedek ve rapor vermemiş